Želite da vodite ljubav pod tušem? Evo na šta obavezno da obratite pažnju kako ne biste pokvarili užitak!

Autor: srbijadanas.com, Republika

Lifestyle

29.11.2020

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnoge ljude privlači seks pod tušem, ali bilo bi dobro da znate na šta treba paziti.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Kako prenosi MBG, seksualni terapeut dr Šenonnon Čavez kaže da bi voda trebalo biti toplija kako bi se stvorila vlaga i para.

Budite oprezni jer jako lako može doći do nezgode. Pripazite da se ne okliznete kako se ne biste povredili. Nabavite gumene prostirke i stavite ih na dno kade. Zapamtite da voda nije lubrikant, baš suprotno - može isprati prirodnu žensku lubrikaciju, pa bi seks mogao biti neugodan.

Koristite lubrikante iz drogerija - i to one silikonske. Ako koristite kondome, trebali biste ih staviti pre nego što dođete u dodir s vodom i budite oprezni da vam ne spadnu zbog vlage.

Saznanja od kojih će vam se zavrteti u glavi

Posted by Republika on Sunday, November 8, 2020

Pripazite, takođe, da vam šamponi i gelovi za tuširanje ne uđu u intimna područja. Najbolje bi bilo da se prvo istuširate, pa tek onda pređete na seks kako biste potpuno otklonili tu mogućnost.

Neke poze koje su ugodne u krevetu možda pod tušem neće biti.

Seks pod tušem ima i mnogo pozitivnih učinaka, a jedan od njih je smanjivanje napetosti u telu. Topla voda opušta, otklanja stres i pomaže partnerima da budu senzualniji. Osim toga, ovakav seks je odličan za parove koji imaju decu i teško pronalaze prostor i vreme za sebe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading