PRESTALA SAM DA IMAM SE*S SA MUŽEM! Koliko god da ga volim OVO VIŠE NE MOGU DA TRPIM

Autor: Espreso, Republika

Lifestyle

20.11.2020

16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Određene navike supružnika i te kako mogu uticati na brak.

Foto: Ilustracija

I sve što se pod brakom podrazumeva.

A kada vidite da nešto ne funkcioniše kako treba i da ne možete sami to da rešite, logično, potražićete pomoć.

Jedna žena ju je potražila od Deidre Sanders, psihoterapeutkinje i kolumnistkinje.

Ona je u pismu, koje joj je poslala, napisala da i ona i suprug imaju skoro 50 godina, a da su zajedno 15. Suprug, međutim, ne želi da prestane sa navikom koja, njoj očigledno, prilično smeta.

- Zna da mrzim marihuanu, ali ne želi da je se odrekne, čak ni zbog mene. Videla sam ga da puši pre posla, ali i pre vožnje automobila. Više uopšte nemamo seks, strašno sam ljuta i razočarana u njega - napisala je ova žena i dodala.

- Sve moram da proveravam, jer ne mogu da se uzdam u njega. On je predivan kada nije naduvan i ne želim da ga ostavim, ali imam osećaj da živimo samo pola života.

Morate da intervenišete

- Ukoliko puši pre vožnje automobila i ukoliko radi posao visokog rizika, mogao bi da se dovede u životnu opasnost i morate da intervenišete. Ukoliko je to jedini način, recite mu da ćete ga prijaviti policiji. Naglasite mu da ga volite i da vas njegova zavisnost jako rastužuje. Pokušajte to zajedno da pobedite - odgovorila je Deidre.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading