Milion žena poludelo za ovim trikom! Iscrtajte obrve uz pomoć jednog proizvoda!

Autor:

Lifestyle

25.05.2020

00:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je do sada pokazano mnogo tehnika za postizanje idealnog oblika obrva, na internetu se pojavio jedan trik za ulepšavanje koji je odmah postao viralan.

RepublikaFoto: Photo by Amanda Dalbjörn on Unsplash
Foto: Ilustracija

Jedna žena je snimila video na kome pokazuje kako obrve popunjava pomoću totalno neočekivanog proizvoda - kreme sa samopotamnjivanje.

Iako na prvi pogled zvuči kao bizarna ideja, jer se mnogi plaše da će im obrve poslati narnadžaste, ova kreativna dama dokazuje da ovaj trik zaista daje rezultate.

Kako vidimo na klipu, prvo je važno da se dobro očiste obrve, a zatim da se pažljivo nanese mala količina kreme ili losiona sa postizanje tamnog tena. Najbolje je da koristite četkicu sa vlaknima pod uglom.

Popunite sva područja, posebno ona na kojima su vam proređene dlačice, prateći svoj prirodan oblik. Kada završite sa iscrtavanjem ostavite kremu da deluje - tačno vreme možete pročitati na uputstvu koje je navedeno na samom proizvodu. Nakon toga, pomoću micelarne vode i tufera uklonite kremu sa obrva.

@tiktokteenagers

PART 2? The fake tan I used is from BronzeTan.com ✨ Use code “CHANELLE” for a free tanning mitt! ??? ##fyp ♬ original sound - tiktokteenagers

U svom videu, korisnica platforme Tik Tok je pokazala pre i posle slike, a efekat je zaista fenomenalan..

Video je pregledan više od 1,2 miliona puta, a osvojio je čak 96.000 lajkova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading