Devojka Kijanua Rivsa otkrila zašto ne farba kosu, i za to ima dobar RAZLOG!

Autor: superzena.b92.net

Lifestyle

07.12.2019

01:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati glumac Kianu Rivs iznenadio je javnost kada se pre mesec dana na crvenom tepihu pojavio s devojkom prvi put za 35 godina karijere.

Još je veće iznenađenje za javnost bila njegova izabranica, 46-godišnja umetnica Aleksandra Grant, što zbog svojih godina, jer je neobično kada holivudski glumci imaju starije partnerke, to jest nekoga ko nije upola mlađi od njih, što zbog sede kose zbog koje su je mnogi pomešali s glumicom Helen Miren.

Devojka poznatog glumca sada je objasnila i zašto odbija da oboji kosu. Na svom Instagramu objavila je naslov iz časopisa "Njuzvik" u kome piše kako je novo istraživanje u kome je učestvovalo skoro 50.000 žena pokazalo da trajna boja za kosu i hemijsko ispravljanje kose mogu izazvati rak, piše Index.hr.



"Vau, današnje vesti... Brojevi su zabrinjavajući. Ja sam osedela u ranim dvadesetim i isprobala sam sve boje kose koje postoje dok nisam više mogla da podnesem njihovu toksičnost. U tridesetima sam dopustila svojoj kosi da postane "plava". Volim i podržavam što svaka žena može da odabere kako želi da izgleda u bilo kojim godinama. Ali ako žene stradaju zbog nametnutih standarda lepote, to je nešto o čemu bismo morali da razgovaramo", napisala je Grant u opisu svoje objave na Instagramu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading