NINA BADRIĆ IZBACILA JEDNU NAMIRNICU I ISTOPILA 20 KILOGRAMA VIŠKA: Ima telo kao devojčica sve zahvaljujući ovom JELOVNIKU

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je istakla da na početku nije bilo lako, ali kada je videla efekte dijete osećala se mnogo bolje.

NINA BADRIĆ IZBACILA JEDNU NAMIRNICU I ISTOPILA 20 KILOGRAMA VIŠKA: Ima telo kao devojčica sve zahvaljujući ovom JELOVNIKU

Foto: Instagram/printscreen/badrich

Pevačica Nina Badrić je u jednom momentu svog života imala problema sa viškom kilograma kojih se uspešno rešila. Ona je imala 83, a onda je smršala 20 kilograma i nikada bolje nije izgledala.

- Prestala sam da jedem meso i desile su se velike promene u mom organizmu. Konačno sam zadovoljna kilažom, ali se i mnogo bolje osećam. Ranije bih, kada pojedem komad mesa, obavezno dva sata odspavala, jer sam bila umorna. A sada sam čila, mila i vesela. Čak mi je maserka rekla da mi je bolji tonus kože. Baš sam zadovoljna - rekla je Badrićeva za Informer.

Tvrdi da joj na početku nije uopšte bilo lako, ali izborila se.

- Nije mi bilo lako, zato što sam navikla da jedem meso i mesne prerađevine. Ali, kada sam posle samo nekoliko dana uvidela da se osećam zdravo i da imam mnogo više energije, potreba i želja za mesom su nestale!

Ističe koje namirnice je još izbacila iz ishrane.

- Gazirana pića više ne pijem, a testo sam svela na minimum. Ponekad pojedem neku pastu ili pitu. Takođe sam i slatkiše prestala da jedem. Ali, kada mi se baš prijede čokolada, pojedem dve-tri kockice - rekla je tada.

Foto: ST/Nebojša Mandić

Kako je smršala Nina Badrić

Tada je odabrala da jede više povrća, kao i salate uz svaki obrok.

- Povrće jedem u neograničenim količinama. Salate su obavezne uz svaki moj obrok jer su odličan antioksidans. I voće jedem svaki dan, ali umereno, zato što ima dosta šećera. U jelovnik sam uvrstila i potaž od brokolija, bundeve i drugog povrća. Prija mi jer me zasiti, a nemam osećaj nadutosti.

Ovo jede Nina Badrić

Doručak: Ovsene pahuljice sa crvenim voćem

Ručak: Grašak i šopska salata

Večera: Potaž od brokolija

Trik savet: Nema čarobnog štapića, potrebno je korigovati ishranu, vežbati i biti uporan!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading