ZNATE LI ČEMU SLUŽI METALNI DEO NA SVAKOM PARIZERU U CREVU? Džabe smo se mučili - ovo je GENIJALNO! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najlakši način da koristite parizer ili šunku u crevu.

ZNATE LI ČEMU SLUŽI METALNI DEO NA SVAKOM PARIZERU U CREVU? Džabe smo se mučili - ovo je GENIJALNO! (VIDEO)

Foto: instagram/printscreen/buketyildirims

Većina nas je navikla da jednostavno odseče zaštitnu ambalažu sa suhomesnatih proizvoda i zatim ih konzumira kada očisti višak. Međutim, postoji jednostavan trik koji će vas oduševiti kada ga vidite. Naime, postoji pravi način za skidanje creva sa suhomesnatih proizvoda koji će vam olakšati konzumaciju ovih delikatesa. Više ne morate seći proizvod zajedno sa zaštitnom ambalažom, već postoji jedan trik koji će vam sve olakšati.

Neki suhomesnati proizvodi imaju crevo?

Jeste li znali da neki suhomesnati proizvodi kao što su šunka, salama ili parizer zapravo imaju crevo? Ovo može biti iznenađenje za mnoge ljude koji su navikli da jednostavno odseku zaštitnu ambalažu i konzumiraju proizvod nakon skidanja folije. Jedna žena je takođe bila iznenađena pa je podelila u čemu je trik.

Naime, kada hoćete da jedete neki parizer, na dnu, odnosno na sredini ima malena folija obmotana oko "repa" parizera. Sve što treba da uradite je da je polako uvrnete i proizvod će lagano izlaziti.

Foto: instagram/printscreen/buketyildirims

Kako se zapravo jede parizer

Mnogi su bili oduševljeni i nisu znali čemu stvarno služi ta zaštita na dnu, a zapravo je jako praktično i korisno za upotrebu.

- Vrh!

- Ovo je trebalo ranije da znam!

- Kako se ja ovoga nisam setila!

- Hvala što ste ovo podelili sa nama - bili su samo neki od komentara objavljeni na u okviru videa koji je podeljen na Instagramu.

Da li ste vi znali za ovo?
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading