KOLAČ OD TRI SASTOJKA: Bez šećera i komplikovane pripreme SVI će se otimati za komad više!

Autor: N.J.

Lifestyle

08.12.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kolač koji se sprema za tili čas.

KOLAČ OD TRI SASTOJKA: Bez šećera i komplikovane pripreme SVI će se otimati za komad više!

Foto: YouTube/Schnelle Rezepte

Kolač od samo tri sastojka potpuno će oduševiti kako vas tako i vaše goste. Jednostavna priprema, bez šećera i malo sastojaka je ono što karakteriše ovaj kolač. Možete ga spremiti već danas, ili pak sačuvati recept za neki drugi dan ako postite. Ovo je odličan način da ulepšate tmurno popodne.

U nastavku pogledajte recept za čokoladni kolač od samo tri sastojka ne računajući vodu.

Sastojci:

  • 7 grama želatina
  • 180 mililitara vode
  • 400 mililitara kokosovog mleka
  • 50 grama kakao praha

Foto: YouTube/Schnelle Rezepte

Priprema kolača od samo tri sastojka bez šećera

Priprema:

U maloj posudi sjedinite želatin i vodu (60 mililitara). U posebnoj posudi sipajte kokosovo mleko i vodu oko 120 mililitara. Nakon toga u formiranu smesu dodajte kakao prah. Mešajte oko minut do dva sve dok se smesa ne sjedini. Tu formiranu smesu stavite na ringlu koju ste prethodno upalili da se kuva. Kuvajte dok ne postane gusto. Kada je smesa napravljena onda dodajte dok je još na ringli želatin. Mutite ponovo ručnom mutilicom. Ostavite malo na ringli da se zakuva. Tu smesu izlijete u silikonske kalupe i napunite skoro do vrha.

U svaki kalup stavite oko dve tri pune velike kašike dobijene smese. Tako radite dok ne popunite kalupe i istrošite smesu.

Ostavite jedan do dva sata u frižideru da se potpuno stegne i ohladi. Kada se skroz ohladilo možete služiti i uživati u ovoj poslastici!

Prijatno!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading