POJEO BUREK I DOBIO KAZNU ZBOG KOJE ĆE VAM SE ZAVRTETI U GLAVI: Zbog napravljene greške reagovala je i POLICIJA

Autor: N.J.

Lifestyle

30.11.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko nije očekivao ovakav razvoj događaja!

POJEO BUREK I DOBIO KAZNU ZBOG KOJE ĆE VAM SE ZAVRTETI U GLAVI:  Zbog napravljene greške reagovala je i POLICIJA

Foto: Shuttestock

Tokom pandemije neki su napravili greške koje su ih novčano mnogo koštale. Isto je uradio i jedan mladi dečko. U pitanju je dostavljač hrane.

Mladi dostavljač hrane u Ljubljani postao je jedan od 60.000 Slovenaca koji su prekršili mere tokom pandemije kovid-19. Nažalost, uhvaćen je bez maske dok je užinao burek na stepeništu crkve, za vreme kada je na snazi bio policijski čas. Ova neobična situacija privukla je pažnju javnosti i izazvala veliku polemiku nakon što je slika događaja osvanula na društvenim mrežama.

Foto: YouTube/Songülün Lezzet Durağı

Zbog bureka dobion kaznu od 400 evra


Policija je izrekla kazne u vrednosti od šest miliona evra u periodu od dve i više godine, ali nova vest je da će novac biti vraćen svim prekršiocima, uključujući i mladog dostavljača. Ovaj potez sledi nakon što je stupio na snagu zakon o povraćaju novca, a to je bilo jedno od obećanja premijera Roberta Goloba pre nego što je njegova stranka Slobodarski pokret izabrana prošle godine, prenosi BBC.

Ovo vraćanje novca ima dublje političko značenje, s obzirom na prethodne mere koje je uvela vlast na čelu sa Janezom Janšom. Njegova administracija je bila odgovorna za stroga ograničenja kretanja i okupljanja, uključujući i policijski čas koji je bio na snazi noću. Odluka o vraćanju novca može se shvatiti kao politički potez nove vlasti da pokaže različiti pristup u odnosu na prethodnu administraciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading