MEKANI KAO OBLAK - JOGURT UŠTIPCI: Večera nikad nije bila ukusnija, a sve sastojke već imate u kuhinji - pravi srpski obrok!

Autor: N.J.

Lifestyle

09.08.2023

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uštipci su jedno od najjednostavnijih jela koje možete pripremiti.

MEKANI KAO OBLAK - JOGURT UŠTIPCI: Večera nikad nije bila ukusnija, a sve sastojke već imate u kuhinji - pravi srpski obrok!

Foto: YouTube/Bokina kuhinja

Uštipci

Sir, kajmak i pršuta uz toplo testo - obrok koji nema greške! Ako volite testo, pa čak i da pazite na ishranu nekada sebi možete priuštiti pravi srpski obrok. Pazite samo da ulje bude vrelo pre nego što spustite testo u isto kako ne bi uštipak samo upio masnoću. Pogledajte ovaj jednostavan recept u nastavku.

Sastojci:

Jaje

14 kašika brašna

Čaša jogurta

So

Ulje za prženje

Pola kesice praška za pecivo

Foto: YouTube/Printscreen

Uštipci sa sirom

Priprema:

U brašno sipajte prašak za pecivo i lepo sjedinite. Nakon što umutite jedno jaje dodajte ga u brašno, sipajte jogurt i sve lepo izmešajte. Kada stavite ulje u šerpu slobodno sipajte malo više i pustite da se dobro ugreje. Kašikom stavljate testo i pustite da dobiju zlatnu boju sa obe strane, a onda ocediti na ubrusu.

Služite uz sir i suhomesnate proizvode.

Prijatno!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading