OVA SALATA SE JEDE SAMO TRI DANA: Recept koji čini ČUDA, stomak će vam biti ravan kao nikad do sada!

Autor: M.O.

Lifestyle

19.07.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Idealno rešenje za brzinsku dijetu.

OVA SALATA SE JEDE SAMO TRI DANA: Recept koji čini ČUDA, stomak će vam biti ravan kao nikad do sada!

Foto: pixabay.com

Želite da vam pred odlazak na more stomak bude manji, struk tanji, a telo očišćeno od naslaga masti? Onda je ovaj recept pravo rešenje za vas.

Ovaj recept jede se tri dana, obavezno zaredom, a idealno je da ga pojedete umesto večere. Ova vitaminska bomba učiniće pravo čudo za vaš stomak, i spolja i iznutra. Caka je u tome što će očistiti masnoće, naslage i sve ostatke iz vaših creva, pa će nadutost nestati, a vi ćete već za tri dana izgledati mnogo mršavije.

Naravno, važno je da se u toku dana ne prejedate i da bar ta tri dana ne jedete industrijske slatkiše i da pijete minimum dve litre vode dnevno.

Republika

Foto: pixabay.com

Idealna salata za ravan stomak.

 

Potrebno je

  • glavica kupusa,
  • 2 cvekle, 2 šargarepe,
  • limunov sok,
  • 5 kašika maslinovog ulja

Priprema

Izrendajte kupus, cveklu i šargarepu. Dodajte malo začina po vašoj želji, peršun ili celer, pa izmešajte povrće, ocedite tečnost, pa prelijte salatu sokom od jednog limuna. Na kraju dodajte maslinovo ulje i vaš vitaminski obrok je gotov.

Veoma je važno da u salatu nikako ne dodajete so. Jedite svako veče bar tri sata pre spavanja, minimum tri dana i već tada ćete primetiti sjajne rezultate. Ova salata preporodiće vaše telo zbog sastojaka koji obiluju vitaminima, mineralima, vlaknima i pektinom, koji će vas zasititi, dati energiju, poboljšati varenje i regulisati probleme sa crevima.

Ako vam se dopadne, slobodno možete da nastavite da konzumirate ovu salatu i narednih dana, ali posle sedam dana napravite pauzu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading