VIDEO KOJI ĆE VAM UŠTEDETI SILNU LOVU: Umesto skupih proizvoda koristite viljušku, kašiku, nož i kutlaču

Autor:

Lifestyle

15.07.2021

10:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnoga pomagala za rad u kuhinji se čine kao veoma korisni proizvodi, posebno kada vam na reklami pokažu kako je sa njom jednostavno očistiti ribu ili izvući žilu iz piletine. Ipak, uspešno ćete odolei da kupite brojne spracice i uštedećete na stotine evra ako znate ove cake.

RepublikaFoto: facebook.com/MetDaan
Ne treba vam sprava za ljušćenje belog luka kada imate nož

Naime, u video snimku koji možete ovde da pogledate, jasno vam je prikazano na koji način možete da uštedite na kupovini ljuštilice belog luka, spravici za vađenje žila iz mesa, čistilice začinskog bilja, modli za pečenje američkih palačinki ili kutije za pravljenje domaćih ćufti.

Sve ove i mnogo sličnih sprava su vam zapravo nepotrebne jer postoje cake majstora u kuhinji koje vam omogućavaju da dobijete isti, ako ne i bolji rezultat sa priborom koji već imate u kuhinji, pout noža, kutlače, kašike, viljuške, cediljke, a ponekad su dovoljni i samo naši prsti.

RepublikaFoto: facebook.com/MetDaan
Jednostavan trik za uklanjanje viška masnoće

Dakle, da biste pokupili višak masnoće iz vrele čorbe, pokušajte da satvite led u kutlaču, pa njeno dno da prislonite o vrh čorbe, masnoća će se automatski zalepiti za hladnu površinu kutlače pa jednostavno možete da je odstranite kada izvadite kutlaču iz tečnosti. Za ovu svrhu u prodaji je posuda koja će vam procediti čorbu, a odstraniti višak masnoće. Na nama je da odlučimo šta je praktičnije i jeftinije. 

Takođe, možete da vidite kako da brzo i efikasno odstranite krljušt sa ribe,  najpre sa prizvodom koji je specijalizovan za ovu namenu, ali i kako sa običnom kašikom možete jednako dobro, ako ne i jednostavnije, da odradite isti posao.

Obavezno pogledajte još desetak caka za veliku uštedu na kuhinjskim spravama.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading