OVO JE NAJZDRAVIJI DORUČAK! Nutricionistikinja ga napravila u programu uživo, DA LI BISTE SE USUDILI DA PROBATE!

Autor: Republika

Lifestyle

24.11.2020

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nutricionistkinja Branka Mirković napravila voditelju Filipu Čukanoviću doručak u programu uživo - "ukusnije je nego što izgleda"!

RepublikaFoto: printscreen/Prva
Branka Mirković

Srpska nutricionistkinja Branka Mirković gostovala je u Jutarnjem programu Prve, gde je pričala o najvažnijem obroku dana, doručku.

Reporterka na terenu priznala je voditelju Filipu Čukanoviću da je doručkovala sendvič sa pečenicom i sirom, što je gošća "osudila".

- To je previše jak doručak, treba početi dan nečim lakšim i uneti vitamine, minerale i proteine. Sendvič je za kasnije, ne znam koliko će dugo biti na terenu, ali to je previše jaka hrana za jutro - rekla je ona.

Ona je preporučila kivi, bogat A i C vitaminom, bananu za energiju i kalijum, bebi spanać (A vitamin) i surutku.

- Mlevena surutka, dehidrirana, praktično nam daje proteine, nemasne i bez šećera. I to je kompletan doručak - rekla je ona i uživo napravila "smuti" u blenderu.

- Isecite ovo uveče, pripremite i stavite u frižider, i ujutru samo ubacite u blender, jednostavno je i brzo. Nema merenja, šaka spanaća, nalijemo vode da ogrezne, stavimo 20 grama surutke i to će podmiriti polovinu dnevne potrebe proteina - rekla je ona.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading