POKLANJAMO SRPSKI KUVAR: Otkrijte tajne pripremanja savršene testenine

Autor:

Lifestyle

30.07.2020

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uz štampano izdanje Srpskog telegrafa našim dragim čitaocima poklanjamo dodatak "Srpski kuvar" u kojem možete pronaći pregršt ukusnih recepta.

Foto: Srpski telegraf
Naslovna strana dodatka Srpski kuvar za 31. jul 2020. godine

Jela od testenine vole gotovo svi, pogotovo ukoliko se serviraju uz ukusne i kremaste soseve. U našem dodatku otkrijte zlatna pravila za pripremu testenina, a uz to vam predstavljamo i recepte za preukusne soseve koje će jelo učiniti neodoljivim i bogatog ukusa.

Sezona lubenica je u toku. Ovo izuzetno zdravo voće trebalo bi što češće da se nalazi u vašoj svakodnevnoj ishrani. Pomaže u čišćenju organizma i tokom vrelih letnjih dana odličan je izbor za osveženje. Sok od lubenice i salatu jednostavno morate probati i doživeti neponovljiv slatko-osvežavajući ukus.

 

 

 

Za one koji vole laganiju ishranu tu je i predlog hrono obroka koji nikog ne ostavljaju ravnodušnim.

Sve ove recepte, kao i još puno zanimljivih informacija možete pronaći u dodatku "Srpski kuvar", koji poklanjamo uz štampano izdanje Srpskog telegrafa, kao i na portalu Republika.rs.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading