(VIDEO) MA, KAKAV ČEDA: 17 godina stariji političar izgleda BRUTALNIJE - Irac postao "se*s simbol"

Autor: Republika

Svet

30.07.2020

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Promovišući čari odmora u svojoj izbornoj jedinici u severnom Dablinu, 67-godišnji Ričard Bruton, poslanik u parlamentu Republike Irske i bivši ministar u vladi te zemlje, neočekivano je postao seks simbol pošto je u prigodnom video spotu pokazao "pločice" na svom stomaku.

Foto: twitter.com/youtube.com/printscreen
Čeda Jovanović vs Ričard Bruton

Zbog pandemije korona virusa, odmor u sopstvenoj zemlji ovog leta predstavlja realnost za mnoge ljude u svetu, a Bruton se na snimku može videti kako šeta i vozi bicikl duž jednog dela istočne obale Irske, a zatim i pliva u moru.

- Ako vam je potrebno nešto što je malo energičnije od vožnje bicikla, zašto mi se ne pridružite ovde i bućnete u vodu u Dolimauntu - izgovara Bruton na snimku, obljavljenom na "Tviter" nalogu njegove stranke "Fina gejl".

 

Prizor Brutonovog dobro oblikovanog tela izazvao je zavist jednog broja korisnika društvenih mreža, a neki su se i šalili, ističući da on predstavlja svojevrsni odgovor "Fina gejla" na glumca Danijela Krejga, piše "Gardijan".

 

 

 


Međutim, ovaj politički veteran tvrdi da ne posećuje teretanu, a sugrađane poziva da za fizičku aktivnost koriste prirodno okruženje u tom gradu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading