Poklanjamo 2 magazina: Srpski kuvar i Super Enigma za dane izolacije - uživajte u ukusnoj hrani i zabavite se uz logičke probleme

Autor:

Lifestyle

23.04.2020

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Našim dragim čitaocima uz trobroj štampanog izdanja Srpskog telegrafa poklanjamo čak 2 magazina: Srpski kuvar i Super enigma.

Foto: Srpski telegraf
Naslovna strana za Srpski kuvar 24. april 2020. godine

U Srpkom kuvaru pronađite sjajne recepete uz koje ćete pripremiti ukusna jela, a koje će vaši ukućani naprosto obožavati.

Zbog nedostatka vremena često nismo u prilici da meso pripremamo u rerni jer ono zahteva pažnju i dugo spremanje. Sada, dok traje policijski čas, konačno nam se pruža prilika da uživamo u ukusnim pečenim rebarcima i sočnom osliću koji se lepe za prste.

Uz pečeno meso poslužite i osvežavajuće prolećne salate koje možete pronaći u našem magazinu.

Za desert, tu je zdrav slatkiš koji čuva vaše srce. Tiramisu sa jagodama ćete obožavati zbog njegovog kremastog i osvežavajućeg ukusa.

Nakon ukusnog ručka, za vas smo spremili i Super enigmu - odličan način da se zabavite i prekratite vreme dok traje zabrana kretanja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading