Poklanjamo Srpski kuvar: Preukusni obroci koje ćete obožavati, a tu je i malo iznenađenje

Autor:

Lifestyle

09.04.2020

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Našim dragim čitaocima uz štampano izdanje Srpskog telegrafa poklanjamo dodatak Srpski kuvar uz koji možete da napravite veoma ukusna jela koje ćete obožavati vi i vaša porodica.

Foto: Srpski telegraf
Naslovna strana dodatka Srpski kuvar za 10. april 2020. godine

Za poslednju nedelju vaskršnjeg posta donosimo vam recepte za slasna posna jela, od kojih izdvajamo rolnice sa tunjevinom koje su pravo osveženje za ove prolećne dane.

Za one koji ne poste, ili nakon završenog posta, pripremili smo veoma ukusne recepte od mesa. Sočno pripremljeno teleće meso od plećke osvojiće vas odmah.

Ako volite lazanje, probajte i naš predlog sa sirom i tikvicama. Lagano i ukusno jelo koje se topi pri svakom zalogaju.

Sve ove recepte možete pronaći u dodatku Srpski kuvar koji poklanjamo uz štampano izdanje Srpskog telegrafa, kao i na portalu Republika.rs. 

Uz Srpski kuvar poklanjamo vam još jedan dodatak - Enigmatika. Nakon ukusnog obroka valja se dobro zabaviti, a jedan od najboljih načina da se korisno provede slobodno vreme jeste rešavanje logičkih problema koji će vam zaokupiti um.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading