TRI ZNAKA ZODIJAKA KOJI GRABE SREĆU U SEPTEMBRU

Autor:

Lifestyle

04.09.2018

01:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Prema astrolozima, prvi jesenji mesec septembar, donosi mnoge lepe trenutke za sve horoskopske znake. Međutim, za neke znake zodijaka će septembar biti najbolji mesec u godini do sada. Pa, ako se nađete na ovoj listi, budite srećni i iskoristite potencijale ovog meseca do kraja.

Foto: pixabay.com
Septembar mesec za Devicu, Bika i Vagu

Bik: vi ste umetnik, a vaše platno za slikanje je život

Da li se osećate kreativnije nego obično? Da li vidite poeziju u svemu? Da li su vaše boje živopisnije nego ikada ranije? To je zato što je orijentir i prijateljski znak Devica ušao u vašu petu kuću zadovoljstva i zabave, pružajući vam umetničke veštine, želju za zabavom i razigranim seksualnim životom. I to nije sve. Merkur, planeta komunikacija takođe ulazi u vašu petu kuću, i u potpunosti vas povezuje sa vašim talentima i perspektivama, prenosi  portal zenskimagazin.rs.

Ovo je savršeni mesec za vas da napravite nove planove i ostanite spontani i otvoreni za sve nove mogućnosti koje ćete upoznati na putu.

Devica: vreme je da se osećate sigurnije nego ikada ranije

Septembar je mesec vašeg sunčevog povratka, zato uživajte u ovom periodu. Sada morate da izgradite potpuno samopouzdanje i energiju direktno iz svog izvora, motivišući sebe da postanete bolja osoba. Pogledajte na sve što ste prošli i koliko daleko ste došli, tako da imate razloga da se ponosite na vaše putovanje do sada.

Foto: pixabay.com

Ovo je savršen mesec za početak i planiranje budućnosti, da preispitate sve što ste do sada uradili i napravili promene na bolje. Sve u svemu, morate prestati da sebe potcenjujete i konačno shvatite da je vaš potencijal ogroman.

Vaga: sva sreća sveta je na vašoj strani

Prvu polovinu meseca provodićete u pripremi za povratak sunčeve energije kada Sunce uđe u vašu dvanaestu kući duhovnosti, čineći septembar veoma interesantnom mesecom za vas. Istovremeno, Venera, vaša vladajuća planeta, biće u Vagi, čineći vas magnetom za pozitivne vibracije, romantiku, ljubav i prijateljstvo. Apsorbujte sve dobro što možete, jer kada Sunce uđe u Vagu, počinje period moći i samopouzdanja.

U međuvremenu, u potpunosti uživajte u životu. Istražite svet sa vašom čistom radoznalošću i pronađite unutrašnji mir kroz meditaciju kako biste ispunili energijom svoju svetlu i sjajnu dušu.

Komentari (0)

Loading