SUĐENI SU JEDNO DRUGOM: Spoj ova dva znaka je NERASKIDIV!

Autor: zena.blic.rs

Lifestyle

16.06.2018

22:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrolozi kažu da postoji nekoliko dobrih astro spojeva, ali da je jedan zapravo daleko bolji od svih ostalih i da gotovo ništa isti ne može da naruši.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Oni se magnestski privlače, lako stupaju u odnos i u startu znaju da su predodređeni jedno drugom. Reč je o Ribi i Strelcu.

Uprkos tome što se radi o na prvi pogled potpuno različitim osobama, jer je Riba vodeni, a Strelac vatreni znak, činjenica je da već pri prvom susretu njih dvoje znaju da su rođeni jedno za druge. Možda poseduju drugačiju prirodu, ali su suštinski veoma slični, oboje veruju u pravu ljubav do kraja života, iskreni su i čistih emocija.

Pre nego što odgovori potvrdno na udvaranje Strelca, Riba mora da stekne određenu dozu poverenja i da se oseti sigurnom. Riba je u početku pomalo distancirana i povučena, ali zato Strelac od starta insistira na otvorenom pokazivanju simpatija i zahteva da njihov odnos što pre postane čvrst i konkretan.

Ovaj par i u seksualnom pogledu ispunjava najviše kriterijume - njihove erotske igrice su čudesne. Riba skida sve maske i stidljivost nestaje u dodiru sa iskrenim emocijama Strelca, pa postaje veoma maštovita.

Uglavnom ovaj par ne nailazi na veće probleme, no može da dođe do razmirica kada je reč o pasivnoj prirodi Ribe koja ume da smeta srčanom Strelcu. Takođe, Strelcu može da smeta to što Riba voli da ima kontrolu i plan u svim segmentima života.

Ipak, uz otvorenu komunikaciju, iskrenost i kompromise, na koje su oboje spremni, ovo lako mogu da prevaziđu, a tada njihov odnos postaje istinski neraskidiv.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading