OVO SU NAJMOĆNIJI I NAJOPASNIJI DATUMI U APRILU: Jedan je POSEBNO važan, mogu sve želje da vam se OSTVARE!

Autor: REPUBLIKA/M.OGNJENOVIĆ

Lifestyle

30.03.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zapišite ove datume.

OVO SU NAJMOĆNIJI I NAJOPASNIJI DATUMI U APRILU: Jedan je POSEBNO važan, mogu sve želje da vam se OSTVARE!

Foto: shutterstock

April donosi nekoliko veoma važnih dana kada se energija univerzuma poklapa na poseban način, pružajući nam priliku da ostvarimo svoje želje i ciljeve. Ovi dani nose sa sobom posebnu simboliku i mogu nam pomoći da se oslobodimo tereta prošlosti i ostvarimo napredak u različitim sferama života.

Datum ogledala: 4. april

Četvrti april predstavlja jedan od najharmoničnijih dana u godini. Ovaj dan nosi energiju oslobađanja od prošlih negativnih iskustava i pruža nam mogućnost da krenemo ka ostvarenju svojih najvećih snova. Sve što započnemo tog dana imaće podršku univerzuma, te je važno da budemo otvoreni za nova iskustva i da verujemo u svoje sposobnosti.

Republika

Foto: pexels.com

Svaki mesec ima svoje posebne datume

Kvadratura Sunca i Plutona: 21. april

Ovaj dan nosi veoma emotivnu atmosferu, pogodnu za ljubav, brigu i povećanu komunikaciju. Ljudi će biti otvoreniji jedni prema drugima, pa je ovo idealan trenutak za pomirenje, približavanje ili upoznavanje novih ljudi. Takođe, ovaj dan obeležava kraj Merkurove retrogradne faze, što će doneti pozitivne promene u finansijskom sektoru i dati nam novu inspiraciju.

Venera prelazi u znak Bika: 29. april

Ulazak Venere u znak Bika donosi energiju snažnu energiju koja nas čini otpornijima i daje nam snagu da ostvarimo svoje snove. Ovaj dan takođe nosi naziv "dan ljubavi", a njegov uticaj će se osećati i narednih nedelja. Veruje se da će naš energetski sektor značajno porasti, pružajući nam priliku da usmerimo svoje misli ka budućnosti i ostvarimo svoje ciljeve.

Ovi dani su prilika da iskoristimo posebnu energiju univerzuma kako bismo postigli uspeh i ostvarili svoje najdublje želje. Važno je da ostanemo otvoreni za nove mogućnosti i da usmerimo svoju energiju ka pozitivnim ishodima.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading