TRI ZNAKA U APRILU ČEKA EMOTIVNI ROLERKOSTER: Sreća ih zaobilazi u širokom luku, ništa im NE IDE od ruke

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za tri horoskopska znaka april neće biti lep mesec.

TRI ZNAKA U APRILU ČEKA EMOTIVNI ROLERKOSTER: Sreća ih zaobilazi u širokom luku, ništa im NE IDE od ruke

Foto: shutterstock

Proleće je period kada se očekuju promene, ali i izazovi. Upravo to nam donosi i horoskop za april, sa posebnim naglaskom na određenim horoskopskim znacima. Čak tri znaka Zodijaka doživeće negativne promene tokom aprila i suočiće se sa brojnim izazovima što će dovesti do sukoba i mnogobrojnih neizvesnih situacija.

Da li ste Vaga, Strelac ili Vodolija?

Vaga - sukobi i nezavisnost


Za pripadnike ovog znaka, april će biti mesec sukoba, iako Vage uvek teže harmoniji. Pod uticajem ratobornog Marsa, Vage će pokazati odlučnost u zastupanju svojih stavova, ali je važno da se uzdrže od nametanja mišljenja kolegama. Na polju ličnog života očekuje ih period nestabilnosti, ali i moguća kratka, ali intenzivna romansa.

Foto: shutterstock

Za Vage, april će biti mesec sukoba


Strelac - ambicija i balans

Strelčevi će biti spremni za nove početke, posebno u karijeri, ali će osećati žudnju za slavom, priznanjem i, pre svega, ravnotežom u životu. Važno je da budu oprezni u odnosima sa kolegama, kao i da obrate pažnju na troškove i investicije. Na ličnom planu, moguće su svađe i čak kraj romantične veze, piše "Luftika".

Vodolija - pomoć i planiranje

Vodolije će se tokom aprila suočiti sa svakodnevnim problemima, te će biti važno da se oslone na pomoć sa strane. Astrolozi ih savetuju da se fokusiraju na planiranje budućnosti i istraživanje novih načina za rast i razvoj. Prve dve nedelje aprila će biti posebno teške za njih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading