ASTRO VODIČ: Device obratite pažnju na ZDRAVLJE, a evo da li Teya Dora pobeđuje na Evroviziji

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova epizoda emisije "Astro vodič" je na kanalu SREĆNA

U ovoj epizodi ćemo pričati o horoskopskim znacima koji su još uvek pod uticajem Riba. Kada se Venera nađe u znaku Riba tu kreće veliki plodan period za ljubav koja nema granice što je važno za svaki znak Zodijaka. Šta će se desiti horoskopskim znacima u nedelji pred nama otkriće nam Goca Dragišić u novoj epizodi emisije "ASTRO VODIČ" u produkciji Republika TV-a na portalu Republika.rs.

Takođe, kada je ovaj period mnogo više razmišljamo o ljubavi nego pre. Ovaj period najviše će delovati na jedan znak, a u videu pogledajte o kome je reč. Dok oni koji su rođeni u znaku Device imaju teške, ali i lepe dane. Ipak, Device vodite računa o zdravlju.

I ove sedmice Goca je odgovarala na vaša pitanja koja ste postavljali na našem zvaničnom Instagram nalogu Republika.rs, a da li vam se posrećilo da naša Goca odgovori baš na vaše pitanje pogledajte u emisiji. 

U rubrici AKTUELNO Goca se bavila sa pevačicom Teya Dorom. Kombinacija brojeva njenog datuma rođenja mora pre ili kasnije uroditi plodom, a najvažnije je da se nalazi u godini petice, odnosno Merkurovoj godini. Šta će to doneti našoj zemlji, ali i njoj saznajte u videu.

Novu epizodu emisije "Astro vodič" možete pogledati u videu na početku teksta!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading