IZABERITE KARTU I SAZNAJTE ŠTA VAS ČEKA U LJUBAVI DO KRAJA GODINE: Jedna označava KRAJ, druga LJUBAV kao iz filmova!

Autor: REPUBLIKA/M.OGNJENOVIĆ

Lifestyle

11.03.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izaberite kartu koja je predviđena baš za vas.

IZABERITE KARTU I SAZNAJTE ŠTA VAS ČEKA U LJUBAVI DO KRAJA GODINE: Jedna označava KRAJ, druga LJUBAV kao iz filmova!

Foto: Shutterstock

tarot

U drevnoj praksi tarot kartama se često pridaje značaj prilikom otkrivanja sudbine i predviđanja budućnosti. Ako ste znatiželjni da saznate šta vas čeka u ljubavi do kraja godine, izaberite jednu od tri tarot karte - Karta 1, Karta 2 ili Karta 3. Svaka karta nosi sa sobom posebno značenje i poruku koja će vam pomoći da bolje razumete šta vas čeka u ljubavnom životu.

Izaberite jednu od ove tri karte:

Republika

Foto: Shutterstock

Izaberite jednu od ove tri karte


PRVA KARTA: PUSTINJAK 

Pustinjak simbolizuje harmoniju, partnerstvo i romantičnu povezanost. Ako ste izabrali ovu kartu, do kraja meseca možete očekivati dublje emotivno povezivanje sa voljenom osobom. Vrlo je verovatno da se već dugo osećate usamljeno, ali tome dolazi kraj. Romantični odnosi će se produbiti, a moguće je čak i donošenje važnih odluka u vezi zajedničke budućnosti. Ovo je vreme za izražavanje ljubavi i pažnje partneru, kao i za otvoren razgovor o osećanjima.

DRUGA KARTA: TOČAK BUDUĆNOSTI 

Kraljica mačeva simbolizuje snagu, samopouzdanje i jasnoću u komunikaciji. Ako ste izabrali ovu kartu, do kraja godine možete očekivati da ćete biti suočeni sa izazovima u ljubavnom životu, ali ćete im pristupiti sa odlučnošću i hrabrošću. Ova karta takođe može ukazivati na potrebu za postavljanjem jasnih granica u vezi i za iskrenim razgovorom o potrebama i očekivanjima. Sve što je toksično i loše po vas, odlazi, što znači kraj. 

TREĆA KARTA: PRAVDA

Ljubavnici simbolizuju ljubav, strast i izbor između dve osobe. Ako ste izabrali ovu kartu, do kraja meseca možete očekivati duboke emotivne veze i strastvene trenutke sa partnerom. Ovo je vreme za donošenje važnih odluka u vezi ljubavi i za istinsko povezivanje sa voljenom osobom na svim nivoima.

Uzimajući u obzir izabrane karte, važno je zapamtiti da tarot pruža uvid u trenutne energije i tendencije, ali način na koji ćete reagovati na ove informacije i dalje zavisi od vas. Bez obzira na izabranu kartu, važno je da ostanete otvoreni za ljubav i da sledite svoje srce.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading