ZBOG DANAŠNJEG DANA, OVA GODINA JE PRESTUPNA: Astrolozi upozoravaju - ako ste rođeni u ovom znaku, dobro se čuvajte!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako prihvatite ovu energiju, možete transformisati svoju karijeru.

ZBOG DANAŠNJEG DANA, OVA GODINA JE PRESTUPNA: Astrolozi upozoravaju - ako ste rođeni u ovom znaku, dobro se čuvajte!

Foto: shutterstock

Prestupna godina nastupa svake četiri godine 29. februara, kada se mesecu februaru i godini u celini dodaje još jedan dan. U astrologiji postoji mišljenje da što se tranzit ređe dešava, to će imati veći uticaj, što važi i za prestupne godine.

Ovan: Poštuj svoju dušu

Kako se Merkur, Saturn i Sunce okupljaju u Ribama, vaša čežnja za dubljom vezom sa sopstvenom dušom će biti pod snažnim uticajem. Ovo će doći kroz intuitivno znanje o tome šta treba da uradite i motivaciju da se to desi. Prihvatajući ovu energiju, možete transformisati svoju karijeru i čak naći novu vezu.

Jupiter u Biku će takođe biti veoma aktivan na Prestupni dan, donoseći pozitivan podsticaj koje će vam omogućiti da više verujete sebi i svojoj intuiciji. 

Bik: Prihvatanje novih i pozitivnih veza

Uz uticaj energije Riba u ovom delu vaše natalne karte, važno je da budete sigurni da se zaista okružite onima koji podižu i podržavaju život koji želite da živite. Nemojte se plašiti da "oterate" ljude ili dođete do novih ljudi, posebno ako je to u skladu sa vašim napretkom.

Kako se energije Riba i Bika usklađuju 29. februara, postoje veće šanse da ostvarite želje.

Foto: shutterstock

Horoskop za 29. februar

Blizanci: Posvećenost profesionalnim dostignućima

Saturn se prvi put preselio u Ribe u martu 2023. i od tada razmišljate o svom profesionalnom životu temeljnije. Iako ste možda oduvek bili fokusirani na postizanje finansijskog uspeha, takođe ste počeli da želite da živite u okviru svoje svrhe, tako da takođe doprinosite većem dobru kolektiva. Pokušajte da verujete univerzumu oko prestupne godine i budite spremni da verujete u karijeru, posebno ako vam to pomaže da još dublje poštujete svoje želje, piše "Your Tango".

Rak: Uhvatite svaki novi početak

Ribe predstavljaju oblast karte rođenja koja donosi nove početke od putovanja, obrazovanja ili čak vašeg sopstvenog duhovnog putovanja. Ali, čak vam može pomoći da pronađete uspeh i romansu koju želite. Jupiter u Biku će vam pomoći da ostvarite sve svoje želje jer naglašava teme vezane za druženje. Vreme je da ostavite tu zaštitnu školjku iza sebe i počnete ponovo da ulazite u svet kao nova osoba. Verujete da najbolji trenuci života još nisu stigli, a upravo to ćete doživeti.

Lav: Prepuštanje ličnoj transformaciji

Energija Riba vas podseća da je promena neophodna u životu, ali da je cilj da postanete bolji. Dok Riba cilja na vaš život, fokusiraćete se na promene na sebi, svojoj karijeri i odnosima koji će doneti dublji nivo intimnosti, istine i pripadnosti. Možda ćete morati da preuzmete neke rizike bez presedana u ovom trenutku, ali ako svakoj situaciji pristupite potpuno otvoreno, tada ćete biti nagrađeni.


Devica: Romantičan rast i posvećenost

Ribe vas uče da pratite određeni tok. Zbog toga, on takođe predstavlja vaše romantične veze, što znači da će, pošto energija Riba dostiže vrhunac na Prestupni dan, postojati značajne prilike za rast i posvećenost.

Jaarac: Bićete svesno transparentniji i ranjiviji

Energija Riba vlada vašom kućom komunikacije, što utiče na unutrašnji dijalog, razgovore koje vodite sa drugima, pa čak i na poslove koje sklapate. Iako ćete možda prvo pristupiti stvarima logično i posvećeno uspehu, Ribe traže od vas da u tom procesu postanete ranjiviji i emotivniji. Što više počnete da potvrđujete svoje emocije, to ćete više moći da uradite za one u svom životu, a tu će se desiti prava transformacija u prestupnim godinama.


Vodolija: Povećanje samopoštovanja i finansija

Ribe vladaju područjem vaše natalne karte koja promoviše samopoštovanje, samopouzdanje i bogatstvo. Pošto su Merkur i Saturn usklađeni sa Suncem, ohrabruje vas da se zalažete za svoju vrednost i rizikujete za koje znate da će vam se dugoročno isplatiti. Sa aktiviranom energijom Bika, moglo bi doći do pozitivnog pomaka u vezi. Zapamtite da potpuno izlečenje znači da se ne preispitujete kada konačno počnete da dobijate ono što ste oduvek želeli, jer znate da ste vredni toga.

Ribe: Potpuno novi početak u interakciji sa svetom

Energija Riba upravlja vašom unutrašnjom istinom, autentičnošću i verovanjima koja oblikuju život koji kreirate. Jupiter u Biku aktivira teme u vašem komunikacijskom sektoru od 2023. godine, podstičući vas da proširite svoj život, iskoristite nove mogućnosti, fokusirate se na pisanje ili prisustvo na društvenim mrežama i generalno se pripremite da zakoračite u centar pažnje uspeha. Ne samo da samopouzdanje privlači uspeh, već vas postavlja na tačna mesta koja su vam potrebna da zakoračite u svoju sudbinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading