HOROSKOP ZA UTORAK 5. DECEMBAR: Bikovi - naporni pregovori, Lavovi - partner se igra sa vama!

Autor:

Lifestyle

05.12.2023

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro, vreme je da malo pogledamo i u nebo... Planeta levo, planeta desno, konstelacija ovde, konstelacija onde. Toliko je toga što nam zvezde govore, međutim, da li znamo to i da protumačimo? Doduše, ako i ne znamo, nije strašno tu su astrolozi da nam pomognu i otkriju kako da delamo, da li da se danas malo više pazimo, ili da kroz život radosnim korakom gazimo!

HOROSKOP ZA UTORAK 5. DECEMBAR: Bikovi - naporni pregovori, Lavovi - partner se igra sa vama!

Foto: shutterstock/ilustracija emit 24

Bikovi, današnji položaj planeta donosi vam niz poslovnih sastanaka. Međutim, mogući su naporni pregovori i kompromisi. Rakovi, period vam donosi izvesnu popularnost pomoću koje možete da proširite sferu svog uticaja. To će doprineti prosperitetu.

Lavovi, partner se ponaša kao da igra neku igru s vama, spremni ste da se suočite s njim i kažete mu sve što imate. Strelci, partner je počeo da se ponaša čudno, danas možete takođe otkriti da je bio veoma neiskren. 

Blizanci, zubobolja.

Vaš kompletan dnevni horoskop pročitajte ovde.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading