OVAJ ZNAK ĆE POSTATI MAMA U 2024. GODINI : Dva meseca će biti "NAJPLODNIJA", treba ih ISKORITITI, zvezde su im NAKLONJENE!

Autor: M.O.

Lifestyle

22.11.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je za bebe!

OVAJ ZNAK ĆE POSTATI MAMA U 2024. GODINI : Dva meseca će biti "NAJPLODNIJA", treba ih ISKORITITI, zvezde su im NAKLONJENE!

Foto: Shutterstock

Ako već dugo priželjkujete prinovu, kroz astrološku analizu astroloških aspekata za 2024. godinu, jasno je da će jednom znaku sve zvezde biti naklonjene. 

Reč je o Devicama

Republika

Foto: pixabay.com

Devicama se smeši trudnoća

 

Godišnji horoskop je upozorio ovaj znak, jer ga očekuje dug put, sa brojnim izazovima. Iako su u već brakovima, ili dugim vezama, treba biti svestan da sve može da se okrene u pravcu koji nismo očekivali, te se pojavi neko novi. 

Bilo kako bilo, trudnoća će  kod većine biti željena!

Horoskop predviđa da će i one slobodne Device biti iznenađene razvojem događaja. Plodnost koja donosi godina 2024. godina bi mogla iznenaditi i one koji nisu još od roditeljstvu razmišljali. 

Ukoliko ne želite decu, na vreme preduzmite mere zaštite. 

Žene Device koje postanu majke važe za pedantne i disciplinovane, dok su muškarci u ovom horoskopskom znaku, odgovorni i emocionalno stabilni roditelji. 

Većina će voditi veoma uspešnu trudnoću, a astrolozi ističu da će januar i februar biti najplodniji meseci.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading