ASTROLOG VLADIMIR VLAJIĆ UPOZORAVA: Jedan znak mora da se ČUVA do 1. oktobra, evo šta mu sledi

Autor: N.J.

Lifestyle

27.09.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrolog Vladimir Vlajić upozorava sledeće horoskopske znake da se pripreme na turbulentne dane krajem septembra.

ASTROLOG VLADIMIR VLAJIĆ UPOZORAVA: Jedan znak mora da se ČUVA do 1. oktobra, evo šta mu sledi

Foto: youtube/printscreen

Astrolog Vladimir Vlajić tvrdi da poslednji dani septembra donose "čudnu" energiju određenim znacima. Ako se pitate šta nas očekuje poslednjih dana septembra kada su zvezde u pitanju, pogledajte u nastavku. Jedan znak će više u odnosu na druge morati da se "pripazi" i čuva od nervoze poslednjih dana.

Foto: pixabay.com

Horoskopski znak ovan biće nervozniji ovog meseca

Neke čekaju sjajne promene, a druge nervoza.

- Kad su u pitanju Ovnovi u znaku i podznaku, malo su nervozniji i taj zdravstveni segment najviše je vezan za oscilacije krvnog pritiska. U suštini su dobro, ali malo stariji Ovnovi će osetiti senzacije tog tipa u drugoj polovini nedelje. Pun Mesec u emotivnom segmentu zauzetima donosi malo rasprave, ali i to će proći. Nije nešto što će dugoročno biti prisutno. Neki već postojeći razlog nezadovoljstva izbaciće se u prvi plan, a savet je da polako krenu da komuniciraju sa svojim partnerima. Slobodni tokom vikenda mogu da flertuju i uđu u emotivnu vezu sa nekim ko već postoji u njihovom životu. To će biti lepršavo! U poslovnom segmentu slede lepe vesti - objasnio je astrolog u emisiji 150 minuta.

Pored Ovnova, trebalo bi i Rakovi da se paze. Njih sustiže umor zbog čega bi morali da uspore. Takođe, Vage bi trebalo da se čuvaju od virusnih upala. Vodolijama sledi problem sa stomakom i nesanicom, ističe astrolog, a piše "Mondo".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Dragan

27.09.2023 20:33

Jeste li ga to sad probudili?