TRIK NAŠIH STARIH KOJI PROVERENO PRIVLAČI NOVAC: : Postavite TRI novčića na ovo mesto u kući i pripremite se za BOGATSTVO!

Autor: M.O.

Lifestyle

11.09.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vredi okušati srećom sa ovim trikom.

TRIK NAŠIH STARIH KOJI PROVERENO PRIVLAČI NOVAC: : Postavite TRI novčića na ovo mesto u kući i pripremite se za BOGATSTVO!

Foto: shutterstock

Svako ima priliku za finansijski uspeh u danima koji dolaze

Postoji mnogo različitih pristupa koji se nude kao pomoć u privlačenju novčane sreće, ali nikada ne možemo biti sigurni koji od njih zaista funkcioniše dok ne isprobamo.

Ako želite da unesete dodatnu finansijsku pozitivnost u svoj život, možete probati ovaj jednostavan trik. Održavanje vašeg doma čistim i organizovanim ima važnu ulogu u tome. Posebno se preporučuje da južna i severna strana vašeg doma budu slobodne od pretrpane nepotrebnim stvarima.

Republika

Foto: Pixabay

Metalni novčići privlače ogroman novac

 

Zadržavanje svog doma čistim i urednim takođe igra ključnu ulogu, a takođe se preporučuje da novac čuvate na jednom mestu, što može doprineti boljoj finansijskoj kontroli.

Ovaj trik, koji uključuje stavljanje tri novčića u jednu posudu i postavljanje je na proizvoljno mesto u kući, temelji se na uverenju da je bogatstvo često prisutno u našem umu i stavu prema njemu.

Stručnjaci za energiju naglašavaju da svako od nas nosi potencijal za prosperitet i da tajna obilja leži u našim sopstvenim mislima i stavovima prema novcu.

Takođe, razmislite i o feng shui principima u vašem domu kako biste privukli prosperitet. Feng shui je drevna kineska praksa uređenja prostora radi postizanja ravnoteže i harmonije u životu.

Postavite akvarijum s živim ribicama smatra se simbolom obilja u feng shui-u. Smatra se da voda i ribice donose prosperitet i bogatstvo. Postavljanje akvarijuma na jugoistočnom delu vašeg doma može biti posebno korisno za privlačenje novca.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading