PROVERITE DA LI STE POD CRNOM MAGIJOM: Ovi simptomi mogu da ukažu na to, NIKO nije imun na nju!

Autor: M.O.

Lifestyle

05.09.2023

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi tvrde da niko nije imun na magiju.

PROVERITE DA LI STE POD CRNOM MAGIJOM: Ovi simptomi mogu da ukažu na to, NIKO nije imun na nju!

Foto: shutterstock

Mnogi koji veruju u postojanje crne magije tvrde da nijedna osoba na ovom svetu nije imuna na njenu potencijalnu negativnu moć.

Takođe, tvrde da postoje određene kontramere koje treba primeniti kako biste se zaštitili od ili izborili protiv crne magije. U protivnom, vaš život može postati noćna mora i pakao.

Foto: Shutterstock

Znakovi crne magije

 

Prema tvrdnjama iz jednog bloga posvećenog crnoj magiji, evo nekih znakova koji navodno ukazuju na prisustvo ovog fenomena:

  • Nagla promena ponašanja: Osoba koja je pod uticajem crne magije može se iznenada promeniti, postajući gotovo neprepoznatljiva. Energija i vitalnost izgledaju kao da su isisane iz nje, a društvenost i veselost nestaju. Povlači se u sebe i provodi manje vremena sa porodicom i prijateljima.

  • Zatvaranje u sebe (izolacija): Gubitak poverenja u sve i svakog oko sebe može dovesti osobu pod crnom magijom do potpune izolacije. Depresija se širi, a osoba odbija svaku vrstu pomoći. Ovo su početni simptomi koji zahtevaju rani odgovor kako bi se sprečila potpuna izolacija.

  • Gubitak snage i energije: Osoba pod crnom magijom može imati ozbiljne problema sa snagom i energijom. Možda se izostaje sa posla ili radna sposobnost opada, a koncentracija slabi. Čak i najmanji fizički napori postaju problem.

  • Depresija: Iako depresija može biti posledica različitih faktora, depresija uzrokovana crnom magijom se ne rešava lako. Osoba postaje bezvoljna i izgubi interes za život, često gledajući u jednu tačku, a situacija se ne poboljšava.

  • Zdravstveni problemi: Crna magija može ozbiljno ugroziti fizičko zdravlje osobe, izazivajući iznenadne bolesti ili pogoršanje postojećih zdravstvenih problema. Napravljena je da donese bolest i nesreću.

  • Odbijanje pomoći i nesvestan problem: Osobe pod uticajem crne magije često odbijaju priznati da su pod njenim uticajem i odbijaju svaku vrstu pomoći. To može dovesti do jačanja magije i pogoršanja situacije.

  • Pogoršanje ljubavnog života: Crna magija može negativno uticati i na ljubavni život, izazivajući svađe, nesporazume, raskide veza i brakova.

  • Finansijski problemi: Osim na fizičko zdravlje i ljubavni život, crna magija može imati negativan uticaj na finansijsko stanje osobe, dovodeći je do dugova i bankrota.

  • Nesanica i loši snovi: Noćne more, košmari i loš san postaju sve učestaliji kod osoba pod uticajem crne magije, što dodatno iscrpljuje osobu.

  • Misli o samoubistvu: Osobe pod uticajem crne magije mogu doživeti suicidalne misli zbog neizdržive patnje i stresa koju prolaze.

  • Važno je napomenuti da su ovi simptomi i znaci opisani iz perspektive onih koji veruju u crnu magiju, i da se ovi efekti mogu objasniti i drugim faktorima. U svakom slučaju, ukoliko se suočite sa sličnim simptomima i problemima, važno je potražiti pomoć od stručnjaka kako biste utvrdili uzrok i pravilno se suočili s njim.

    BONUS VIDEO: 

    Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
    Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

    Komentari (0)

    Loading