ZA OVA ČETIRI ZNAKA ĆE SE NOVAC LEPITI DO 2024. GODINE: Stvari se okreću i njihovu KORIST, sve će im krenuti u životu!

Autor: M.O.

Lifestyle

04.09.2023

05:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Napokon im kreće dobar period!

ZA OVA ČETIRI ZNAKA ĆE SE NOVAC LEPITI DO 2024. GODINE: Stvari se okreću i  njihovu KORIST, sve će im krenuti u životu!

Foto: shutterstock

Ako ste pomislili kako nemate sreće, možda i niste pogrešili. Zvezde na nebu tada nisu bile podešene za vas. Ipak, situacija se za četiri znaka uskoro preokreće. 

Jupiter je 16. maja ušao u deo neba kojim vlada Bik gde će ostati do 25. maja 2024. godine. Ova kosmička kombinacija zadnji put se dogodila 2011. i 2012. godine, u vremenu kada su svi znakovi doživeli sreću i obilje – kolektivno i lično.

Foto: shutterstock

Četiri horoskopska znaka će se kupati u novcu

 

Jupiter u astrologiji

Kao i istoimeno rimsko božanstvo, Jupiter je ekvivalent grčkog Boga Zevsa. Izvorno poznat kao "Bog neba i groma", Jupiter je s vremenom postao ‘kralj svih bogova’, koji je imao poslednju reč kad god među ostalima nije postojao konsenzus.

U astrologiji, Jupiter je "kozmički ekspander" i planeta "zaštite, obilja i višeg učenja". Budući da je antiteza Saturnu, koji se smanjuje i donosi teške lekcije, Jupiterov uticaj je zabavan jer je njegov posao uvećati sve što dotakne. I dok se planeta povezuje s optimizmom i urođenom radošću života, Jupiterova ozbiljna strana leži u potrazi za dubljim smislom.

Jupiter je planeta kojoj se treba obratiti kada prolazite kroz nedostatak vere jer vas inspiriše da verujete u budućnost i sve njene mogućnosti. Na kolektivnom nivou, Jupiter predstavlja filozofiju, duhovnost, mudrost, putovanja svetom i znanje. Na ličnom nivou (unutar vaše karte rođenja), Jupiter predstavlja vaše poglede na svet, duhovne sklonosti i sposobnost privlačenja sreće i bogatstva. 

Bik u Jupiteru i najsrećniji znakovi

Od svih horoskopskih znakova, Bik je najviše povezan s novcem, finansijama i materijalnim. Jupiter, koji se nalazi u ovom znaku, u nadolazećoj bi se godini mogao pretvoriti u finansijsko tržište koje doživljava pozitivne preokrete.

Naročito u proleće 2024. godine, susret Jupitera s planetom Uranom, koji je takođe u Biku, svakih dvanaest godina, mogao bi da se pretvori u povećanje plata, tržište nekretnina za kupce i velike dobitke. U prevodu – naći ćete se na pravom mestu u pravo vreme, a četiri znaka koja će do 25. maja 2024. godine imati posebnu sreću su: Bik, Lav, Škorpija i Vodolija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading