TURSKI ASTROLOG JE OTKRIO: Ova TRI znaka će pronaći LJUBAV svog života za vreme JEDNOG tranzita na nebu!

Autor: M.O.

Lifestyle

19.06.2023

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Asocijacija na leto je - ljubav.

TURSKI ASTROLOG JE OTKRIO: Ova TRI znaka će pronaći LJUBAV svog života za vreme JEDNOG tranzita na nebu!

Foto: Shutterstock

Turski astrolog Murat Kojun je obećao svima da će ovo leto biti uzbudljivo i puno ljubavnih iznenađenja zbog jednog prelepog tranzita. 

Venera, boginja ljubavi i lepote, ušla je u strastveni znak Lava. 

Sada je pravo vreme da se neki horoskopski znakovi prepuste sudbini i odvaže na nove ljubavne avanture.

Ovaj tranzit je prilika da se otvore srca i umovi i iskoriste sve divne mogućnosti koje dolaze iz prihvatanja lepote ljubavi.Otkrijte šta zvezde spremaju i saznajte da li je vaš znak jedan od srećnika.

Vaga

Republika

Foto: pixabay.com

Vaga je kardinalni znak što znači da je fokusirana samo na cilj.

 

Dolazak Venere u Lavu označava početak romantičnog perioda za Vage. Ovaj tranzit će doneti strastvene trenutke i puno pozitivne energije. Sa Venerom u Lavu, osećaćete se prijatnije u izražavanju svojih emocija i želja. Možda žudite za dubljim vezama koje su i strastvene i intelektualne.

Sada je vreme da budete kreativni i uživate u istraživanju svog romantičnog života. Budite otvoreni za nova iskustva i prihvatite mnoge mogućnosti koje vam se pružaju.

Ribe

Kako Venera ulazi u Lava, Ribe će doživeti obilje romantike i radosti. Ovaj tranzit će doneti neverovatno snažan osećaj magnetizma, sa mnogo mogućnosti za pravu ljubav i dublje veze.

Republika

Foto: pixabay.com

Ribe su vodeni znak, što znači da ih krasi izuzetna emotivnost.

 

Možda ćete se osećati sigurnije u izražavanju sebe i svojih osećanja i postati kreativniji kada su u pitanju odnosi. Uživajte u ovom periodu romantike rizikujući i istražujući nova iskustva sa svojim partnerom ili potencijalnim partnerima.

Blizanci

Republika

Foto: pixabay.com

Blizanci su vazdušni znak, oni važe za najveće intelektualce.

 

Blizanci će živeti svoje romantične snove dok Venera ovog meseca ulazi u Lava. Ovaj tranzit donosi samopouzdanje, omogućavajući vam da rizikujete i istražujete sa lakoćom.

Možda ćete se osećati ugodnije da otvoreno izražavate svoje želje, bez straha od osude ili odbijanja. Odvojite vreme da negujete sebe i svoje odnose. Istražite intimnost na dubljem nivou i dozvolite sebi da uživate u trenutku bez brige o tome šta sledi.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading