PROGLAŠENI NEUROTIČNI HOROSKOPSKI ZNACI: Među njima su i Lavovi – pre će se FOLIRATI nego da svi vide kako se muče!

Autor: N.J.

Lifestyle

06.02.2023

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li ste među neurotičnim horoskopskim znacima?

PROGLAŠENI NEUROTIČNI HOROSKOPSKI ZNACI: Među njima su i Lavovi – pre će se FOLIRATI  nego da svi vide kako se muče!

Foto: Shutterstock

Razgovor dve devojke

Danas verovatno niste mnogo verovali u sebe, ali to ne dolazi niotkuda. Prenaglašene emocije često se dešavaju, a baš danas to je bila karakteristika određenih horoskopskih znakova. Da li možete da prepoznate svoje ponašanje kao neurotično? Neki horoskopski znaci to vešto prikrivaju, i baš se trude da izgleda kao da su puni samopouzdanja.

Među njima su i Lavovi.

1. Lav

Kada se osećate neurotično onda ćete se ponašati kao najpouzdanija osoba ikada. Drugim rečima, ne dozvoljavate da drugi vide kako se mučite. Ako ste zabrinuti, takođe ništa nećete uraditi kako se to ne bi primetilo. Možda ste nedavno doživeli neko odbijanje zbog čega se osećate ovako. Morate se smiriti zato što ste mnogo "veći" od svojih osećanja. Ništa nije tako loše kao što izgleda.

Foto: shutterstock

Žena besno objašnjava muškarcu

2. Jarac

Jarčevi nisu osobe koje će stalno kritikovati sebe za nešto, ali danas će pasti mnogo dublje. Uradili ste nešto nepravedno i ne možete da živite sa tim. Zanimljivo je da sve što ste uradili je zapravo kako treba, nego vi imate drugačije standarde i očekivanja. Odgovorni ste samo ako ste nekoga povredili. Ali zapitajte se da li je vreme da sami sebe osuđujete? Možda ne bi trebalo, ali Mesec nasuprot Saturna misli da jeste.

3. Ribe

Pogrešili ste i sada plaćate za to. Najgore je što to niko nije shvatio, ali živite u strahu da vas ne uhvate, kao da ste učinili nešto stvarno loše, što je suludo, piše “YourTango“.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading