NEMA IM RAVNIH! Oni su najosetljiviji horoskopski znaci - pravi su emotivci!

Autor: N.J.

Lifestyle

08.01.2023

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sigurno znate bar nekoliko ovakvih ljudi!

NEMA IM RAVNIH! Oni su najosetljiviji horoskopski znaci - pravi su emotivci!

Foto: Shutterstock

Ko nikada ništa ne oprašta? Ko sve shvata lično i odmah se naljuti? Da li vam je već neko pao na pamet? Proverite da li ste vi među horoskopskim znacima koji su izuzetno osetljivi.

Četiri horoskopska znaka se izdvajaju:

Ribe

Ribe su izuzetno romantične. Čuvaju tajne, dobri su prijatelji i uvek su vam na usluzi. Ali ako ih povredite... Sa druge strane, neko im može reći da nisu previše iskrene i to ih može povrediti. Nikad neće oprostiti takvu uvredu šta god da se posle toga kaže ili uradi. Uglavnom ne kažu istinu da zaštite nekog, ali je sve stvar tumačenja. Poverenje se gradi sa obe strane, ali Ribe to shvataju sve previše lično.

Škorpija

Ne vidi se da je osetljiva, ali jeste. Ako sudimo po izgledu, onda deluje jako, ali nije baš tako. Uglavnom je ispod te maske preosetljiva osoba koja ne da na sebe. Uvek se plaši da je neko ne povredi, pa se brani svim sredstvima. Pokažite joj da vam je stalo, da ste dobar prijatelj, partner, ali delima. Reči ne razume, samo gleda šta radite i čeka da napravite grešku.

Foto: pixabay.com

Horoskopski znak Škorpija u plavoj boji

Nju ćete povrediti ako kažete da nešto nije dobro uradila, da nije lojalna na primer ili posvećena. Ona se trudi oko svakog jer ne bi volela da izgubi ljude oko sebe. Daće vam uvek šansu, ali ne smete je povrediti!

Device

Ona je osetljiva, ali kontroliše svoja osećanja. Pronicljiva je, zna kako kome da priđe i šta da kaže. Njoj je potrebna sigurnost, ušuškanost i da sve bude stabilno. Morate uvek da održite obećanja ili vam neće verovati. Za nju je poverenje primarno i najvažnije. Ako vam ne veruje, neće biti vaš prijatelj, ni partner. Devica je osetljiva kada joj kažete da joj nešto ne stoji lepo, ili da joj odabir nameštaja u kući nije dobar. Svašta može da je izbaci iz takta. Nemojte to da radite, budite pažljivi i diskretni. Izbegnite teške teme.

Foto: pixabay.com

Horoskopski znak Devica u plavoj boji

Rak

Rakovi su osetljivi i ne puštaju nikoga u svoj svet. Oni imaju svoj oklop i čine sve da se zaštite od drugih. Menjaju jako lako raspoloženje i čitaju gestove drugih ljudi. Porodica im je na prvom mestu i ako im nešto kažete što im se ne dopada, pogotovo u vezi sa porodicom, nećete dobro proći. Ako bar malo posumnjaju u vas povući će se iz odnosa, prenosi "Mondo".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading