ONI SU KRALJEVI TRAPAVOSTI: Najsmotaniji horoskopski znaci - proverite da li ste među njima

Autor:

Lifestyle

09.12.2022

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Ne možete da ih ne vollite, ali ovi horoskopski znaci su jednostavno nepopravljivi.

ONI SU KRALJEVI TRAPAVOSTI: Najsmotaniji horoskopski znaci - proverite da li ste među njima

Foto: pixabay.com

Proklizavanje na kori od banane

Koliko god čudno izgledalo, ne postoji samo jedna vrsta nespretnosti. Zapravo, postoji nekoliko njih i svaki horoskopski znak spada u jednu ili drugu kategoriju, u skladu s njihovim osobinama.

Nekoliko znakova Zodijaka deluju impulsivno bez previše razmišljanja o posledicama. Neki znakovi su nespretni u drugom, fizičkom smislu.

Ali poneki znakovi nažalost dobiju obe osobine, psihičku i fizičku nespretnost i kao takve te horoskopske znakove zovemo kraljevima nespretnosti.

Žargonski rečeno, ovo su tri najsmotanija znaka Zodijaka:

Strelac

 

Motorna sila koja gura vatrenog Strelca mogla bi postati njegov najveći neprijatelj. Vaša impulsivnost je glavni krivac vaše velike nespretnosti. Ne možete kroz život ići glavom kroz zid bez da li marite za posledice ili ne.

U svoj želji da što pre ostvari svoje zacrtane ciljeve Strelac će učiniti niz pogrešnih koraka od kojih će mnogi ispasti komično i smešno te se upravo zbog svoje simpatične i nesvesne smotanosti nalazi na ovoj listi.

Foto: pixabay.com

Strelac, horoskopski znak

Ovan

Optimističan pogled na postupke Ovna, ponekad može biti vrlo koristan, ali u većini slučajeva on postaje njihova Ahilova peta. Često govore ili rade stvari bez razmišljanja, a kad shvate da su ozbiljno zabrljali već je prekasno.

Visoko mesto na ovoj listi drže ne samo zato što se lako smotaju u najjednostavnijoj komunikaciji, već zato što se njihova smotanost oslikava u većini situacija kada pokazuju svoje fizičke sposobnosti.

Foto: pixabay.com

Ovan, horoskopski znak

Blizanci

Blizanci su najsmotaniji znak Zodijaka, i uprkos tome što ih je dvoje sve što naprave bude dvostruki fijasko. To ne iznenađuje toliko mnogo, jer s njihovom visokom energijom koja ih nadahnjuje bilo bi zapravo čudno da su uspeli da zadrže noge na zemlji!

Dakle, spoj fizičke nespretnosti i previše nespretnosti govora Blizance dovodi do vrha nespretnih znakova. A najbolja stvar je što ovaj znak dualnosti nije mnogo briga za to; zapravo nije uopšte. Na kraju, njihova jedina briga u životu je da budu srećni i da uživaju u vožnji zvanoj život.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading