HOROSKOP ZA NEDELJU 25. SEPTEMBAR: Rakovi - Izbegavajte bespotrebne rasprave na poslu, Blizanci - zbog neodlučnosti rizikujete da ostanete sami!

Autor:

Lifestyle

24.09.2022

23:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro, vreme je da malo pogledamo i u nebo... Planeta levo, planeta desno, konstelacija ovde, konstelacija onde. Toliko je toga što nam zvezde govore, međutim, da li znamo to i da protumačimo? Doduše, ako i ne znamo, nije strašno tu su astrolozi da nam pomognu i otkriju kako da delamo, da li da se danas malo više pazimo, ili da kroz život radosnim korakom gazimo!

HOROSKOP ZA NEDELJU 25. SEPTEMBAR: Rakovi -  Izbegavajte bespotrebne rasprave na poslu, Blizanci - zbog neodlučnosti rizikujete da ostanete sami!

Foto: shutterstock/ilustracija emit 24

Rakovi, loša komunikacija u kolektivu loše utiče na radnu atmosferu. Izbegavajte bespotrebne rasprave. Ovnovi, nije dan za poslovne odluke. Potrudite se da obavite posao bez naglih reakcija i pokušaja da se istaknete.

Blizanci, postajete neodlučni između dve osobe. Što pre se odlučite na koju ćete stranu jer postoji opasnost da ostanete sami. Vage, vaš šarm dolazi do izražaja. Potruditi da budete malo praktičniji, opustite se i smanjite sumnju da biste uživali u ljubavi.

Lavovi, problemi s cirkulacijom.

Vaš kompletan horoskop pročitajte ovde.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading