JEDNOSTAVNO SU NEMOGUČI: Ova tri znaka imaju magičnu moć da rasture svaku vezu

Autor:

Lifestyle

24.09.2022

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojedini horoskopski znaci imaju osobine, navike kao i poglede na ljubav koji zaista mogu da ubiju i najveću ljubav.

JEDNOSTAVNO SU NEMOGUČI: Ova tri znaka imaju magičnu moć da rasture svaku vezu

Foto: Shutterstock

Teški su i veoma je naporno pratiti ih u vezama.

Ovan

Ovan iako zna da voli strasno i jako, njegov temperament je nešto što će uništiti vezu. On voli da bude glavni, da vodi vezu. Ne oseća potrebe partnera što je jedan od glavnih razloga zašto njegove veze pucaju. Daje puno, ali traži duplo više da mu se vrati. Ne voli da mu se prigovara i uvek je on u pravu.

Devica

Devica je stničava i prava škrtica. NJene navike urnušu partnera. Sitnice koja ona primećuje pomeraju mozak. To je osoba satkana od navika što i nije problem, ali postaje kada svoje navike želi da prenese partneru. Ume da zaradi novac i to veliki, ali je teška na trošenju. I za to postoji procedura kao i za sve ostale stvari.

Ribe

Ribe su dezorjentisani partneri. One su stalno u svojim dubinama, mislima.. Strašno su inertne i dok se pokrenu, partner pogubi sve živce. Ali jedna od njihovih najgorih osobina je neverstvo! One su ustanju da odglume celu vezu ili brak! Nikada ne znate šta im je u glavi, a prevaru sprovode sa takvom lakoćom da dok se partner osvesti već je odavno sve gotovo, piše Magazin Novosti.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading