Kako se koji HOROSKOPSKI ZNAK NOSI SA RASKIDOM: Ribe imaju osećaj krivice, Vodolije besne!

Autor:

Lifestyle

09.09.2022

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Svaki od horoskopskih znakova se na određeni način bori nakon raskida veze. Neki se ljute, neki viču, dok drugi brzo idu dalje.

Kako se koji HOROSKOPSKI ZNAK NOSI SA RASKIDOM: Ribe imaju osećaj krivice, Vodolije besne!

Foto: shutterstock

Horoskop

Za neke promene u vašem ponašanju u periodu nakon ljubavnog kraha možda je odgovoran vaš horoskopski znak. Evo kako svaki znak zodijaka proživljava kraj ljubavi.

Ovan

Ovnovima odbijanje nije najdraža stvar na svetu, zato se jako teško nose s raskidom. Kod drugih stvari još nekako mogu kontrolisati emocije, ali ako ih raskid iznenadi, velike su šanse da će se ponašati jako detinjasto.

Bik

Ovaj znak ne voli promene i nepoznate stvari, a raskid je i jedno i drugo. Bikovi će se nakon raskida osećati izgubljeno jer znaju da moraju promeniti svoja osećanja prema osobi koja ih je ostavla, svoju budućnost i svoj stepen opuštenosti.

Blizanci

Blizancima je jasno da raskidi nisu najbolja stvar na svetu, ali jasno im je i da život ide dalje i nakon raskida. Zato vrlo brzo već traže nekog novog i još brže zaboravljaju na staru ljubav.

Foto: pixabay.com

Blizanci

Rak

Rakovi su po pitanju raskida vrlo detinjasti – odbijanje im se ne sviđa i počinju se ponašati kao klinci kojima je neko odbio kupiti sladoled. Pasivna agresija je još jedno od omiljenih oružja ovog horoskopskog znaka.

Lav

Prosečnom Lavu odbijanje zvuči kao poruka da nije dovoljno dobar za osobu koja ga ostavlja, zato će se svim silama truditi da dokaže da to nije istina. Lavovi često pokušavaju uveriti bivše partnere da ih prime nazad jer im nije jasno kako je moguće da ih neko ostavi.

Devica

Device će dugo skrivati kako se osećaju zbog raskida, a često će pokušati da opravdaju raskid – i sebi, i drugima. Najčešće će nakon prvobitnog opravdavanja ući u fazu u kojoj previše razmišljaju o svakom detalju, što će ih učiniti još depresivnijim.

Vaga

Kad je o Vagama reč, raskid ima dva efekta. Ponekad ih on uopšte ne dotiče previše i odmah se vrate u ravnotežu, a ponekad ih jako uzdrma pa im treba nešto više vremena. Ipak, Vage se oporavljaju jako brzo.

Škorpija

Nakon raskida Škorpija se pretvara u ljutu, tvrdoglavu osobu koja govori stvari poput: “Tačno sam znao/la da ćeš me ostaviti!” Na oproštaj možete slobodno da zaboravite – to je za njih nemoguće ako ste ih odbili.

Foto: Pixabay, Shutterstock

Foto: Ilustracija

Strelac

Strelčevi će reagovati na jedan od dva načina. Ako im nije preterano stalo, biće poprilično nonšalantni po pitanju raskida. Ako im je stalo, na sve će načine pokušati da spasi svoju vezu.

Jarac

Ovaj znak ulaže veliki trud u vezi i trudi se da ne bude ostavljen, a kad se to dogodi, ne zna kako da se ponaša. Analizira svaki korak, traži greške u stvarima na koje nema uticaj i jednostavno se previše grize zbog toga što je vezi došao kraj.

Vodolija

Vodolije ne znaju zrelo da se ponašaju nakon raskida. Naljutiće se, vikati, ili jednostavno jasno i glasno ogovarati bivšu ljubav.

Ribe

Ribe automatski misle da je raskid njihova krivica i sve vreme traže razlog i nešto čime su oterale bivšeg partnera. Od svih horoskopskih znakova treba im najduže da se oporave od raskida jer često ne žele verovati da je veza gotova, piše Lepota i zdravlje.

Komentari (0)

Loading