HOROSKOP ZA PONEDELJAK 29. AVGUST: Škorpije moraju PRESTATI sa mešanjem privatnih problema s poslom, Blizanci stavljaju TAČKU na veze iz prošlosti!

Autor:

Lifestyle

28.08.2022

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro, vreme je da malo pogledamo i u nebo... Planeta levo, planeta desno, konstelacija ovde, konstelacija onde. Toliko je toga što nam zvezde govore, međutim, da li znamo to i da protumačimo? Doduše, ako i ne znamo, nije strašno tu su astrolozi da nam pomognu i otkriju kako da delamo, da li da se danas malo više pazimo, ili da kroz život radosnim korakom gazimo!

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 29. AVGUST: Škorpije moraju PRESTATI sa mešanjem privatnih problema s poslom, Blizanci stavljaju TAČKU na veze iz prošlosti!

Foto: shutterstock/ilustracija emit 24

Horoskop za ponedeljak

Ribe će danas s lakoćom obavljati sve zadatke koje im nadređeni proslede, a kolege će se diviti njihovoj energiji. Škorpijama je danas potrebno da se više koncentrišu. Savetuje im se da ne mešaju privatne probleme s poslovnim obavezama.

Blizancima je vreme da stave tačku na prošlost i daju šansu novoj emotivnoj vezi. Lavovi bi trebalo da pokušaju da kontrolišu ljubomoru kako ne bi gušili partnera.

Vage danas muči umor.

Vaš kompletan dnevni horoskop pročitajte ovde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading