STRASNI, PREDANI ILI VAM JE LJUBAV ŽIVOTNI ZADATAK?! Horoskopski znak određuje kako se ponašate u partnerskim odnosima!

Autor:

Lifestyle

31.07.2022

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubavna osećanja doživljavamo različito, zavisno od temperamenta, iskustva i ubeđenja, ali ponešto nam i zvezde određuju. Koliko ste strastveni, romantični, predani – prema horoskopu.

STRASNI, PREDANI ILI VAM JE LJUBAV ŽIVOTNI ZADATAK?! Horoskopski znak određuje kako se ponašate u partnerskim odnosima!

Foto: pixabay.com

Ovan – Ljubav je gorući plamen, u koji Ovnovi uleću sa puno volje za izgaranjem. Avanturističkog duha, odlučni i hrabri, Ovnovi ništa ne čekaju. Oni veruju svojim osećanjima.

Bik Ljubav je životni zadatak, a Bikovi imaju snage i istrajnosti da ga izvrše. Ništa im nije teško i vole da daju, ali očekuju da im se jednako uzvrati. Njihova osećanja su duboka, snažna i istrajna, ali njihovu ljubav je potrebno zaslužiti.

Blizanci – Ljubav je misterija, koju Blizanci ne žele da reše. Oni su izbačeni iz ravnoteže i zbunjeni, jer osećanja su u sukobu sa njihovim razumom, ali oni vole to uzbuđenje i stanje, jer je najvažnije da im nije dosadno.

Foto: pixabay.com

Ilustracija

Rak – Ljubav je toplina i udobnost, koju je Rakovima potrebno da daju i da primaju, da se osećaju zaštićeno i bezbedno. Ljubav, intimnosti i toplina doma za njih idu zajedno.

Lav – Ljubav je strastveno prožimanje. Koliko su skoncentrisani na sebe i dominantni, Lavovi su isto toliko u stanju da se potpuno predaju partneru, čak opsesivno. Dva tela, jedna duša – tako se lavovski voli.

Devica – Ljubavna osećanja su lična stvar i prema horoskopu, Device nisu voljne da se predaju, iako imaju snažna osećanja. Radije će držati emotivnu distancu i usmeriti pažnju na intelektualnu i praktičnu stranu veze.

Vaga – Ljubav je harmonija (ali ona to nije), jer kao i Blizanci, Vage imaju tu vazdušnu, dvostruku prirodu, koja veoma ceni osećanja, lepotu, sklad i balans, ali u realnosti to je uvek samo napor da se taj sklad postigne. Vage voljno čine taj napor, ljubazne su i strpljive, razmišljaju o tome kako da stalno iskazuju osećanja i podržavaju partnera, ali njihovo srce ima sopstveni život, nezavistan od razuma i realnosti.

Foto: Photo by Christiana Rivers on Unsplash

Ilustracija

Škorpija – Škorpije važe za strasne i posesivne, ali oni su možda najbolji partneri u horoskopu. Njihova osećanja su duboka, posvećena i trajna.

Strelac – Ljubav je usrećivanje i Strelčevi su najsrećniji kada mogu svoj entuzijazam, strast i pozitivnost da usmere na objekat svojih osećanja i da mu pruže zadovoljstvo na svaki način.

Jarac – Ljubav obavezuje. Jarčevi su često rigidni i previše odgovorni, pa kad se zaljube, osećaju da su svi zahtevi uspeha veze na njima. Ljubav mora da “uspe” da bi Jarac bio zadovoljan.

Vodolija – Ljubav je u službi viših ciljeva. Vodolija je spasilac sveta i humanista, pa ličnim osećanjima treba vremena da se probiju do nje i da joj skrenu pažnju. Tada Vodolija otkriva novi svet.

Ribe – Ljubav je posvećenost. Ribe su pune nežnih osećanja, koje vole da iskazuju i posvećene su partneru. Pune su podrške i spremne da prate sve što ljubav od njih zahteva, piše Wannabe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading