RATNICA ILI ROMANTIČNA DUŠA: Horoskopski znak otkriva koja ste DIZNIJEVA PRINCEZA!

Autor:

Lifestyle

29.07.2022

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Romantična duša, zaljubljena princeza ili pravedna ratnica? Koja Diznijeva princeza ste vi, reći će vam horoskopski znak.

RATNICA ILI ROMANTIČNA DUŠA: Horoskopski znak otkriva koja ste DIZNIJEVA PRINCEZA!

Foto: Printscreen/Youtube/Lidija Vuksanović

Ovan

Ovnovi su rođene vođe, naročito u nezgodnim situacija. Ne volite da sedite sa strane i posmatrate događaje, volite da budete inicijator promena. Ako vam odgovara opis vi ste Mulan, a da bi sve prošlo kako treba uvek imajte zmaja (ili prijatelja) od poverenja da vam bude glas razuma u impulsivnim odlukama.

Bik

Vi ste tvrdoglavi i to vam je glavna osobina. Vidite izlaz i iz najtežih situacija, čak i ako to uključuje neke neverovatne mere. Vi ste Zlatokosa.

Blizanci

Vi se lako prilagođavate promenama i generalno ste zanimljiva osoba. Nekada ste u stanju da napravite svašta iz čiste dosade. Zato vam je potreban neko kao Aladin sa čarobnim tepihom koji će vas odvesti gde god vam padne na pamet. Pogodili ste, vi ste princeza Jasmin.

Rak

Emotivni ste, ali takođe ne zaboravljate lako. Može se reći da ste zlopamtilo. Tako da, na primer, ako se vaš momak Herkules, (koji je inače polubog) preseli na Olimp bez vašeg znanja, vi biste sigurno bili ljuti na njega do kraja života. Međutim, momak vas razume i neće imati problem da se zbog vas odrekne besmrtnosti i živi na Zemlji neko vreme. Vi ste Megara.

Lav

Uvek u centru pažnje i sve mora biti po vašem. Pitate se koja ste princeza? Vi ste hrabra Merida! Ako volite sport i dešavanja napolju, probajte sa streličarstvom, postoji šansa da je to upravo sport za vas.

Devica

Kad vas pitaju na razgovoru za posao koja vam je ključna osobina, šta vi kažete? Posvećenost detaljima? Vi ste Snežana!

Foto: youtube.com/printscreen

Snežana i sedam patuljaka

Vaga

Vage su poznate po nesebičnosti i stavljanju drugih osoba pre njih samih. U vašem slučaju, to je svaki kolibri, svako drvo i praktično svako živo stvorenje. Vi ste pravična Pokahontas!

Škorpija

Strastveni i nemilosrdni, opasni kad ste ljuti… Podseća li vas na nekog? Elsa je prava definicija vas!

Foto: printscreen/FilmSelect Trailer

Elza

Strelac

Vi volite svoju slobodu, pa ako se nađete zaključani sigurno da nećete biti srećni. Osim toga, po prirodi ste radoznali i volite da učite, otvorenog duha i uma – prava Lepotica iz bajke Lepotica i zver.

Jarac

Vi znak koji je od svih najpraktičniji i najviše pažnje poklanja discplini. Osim toga, ne volite kad se nešto ispreči na vašem putu ka savršenstvu (na primer žaba) stoga vam odgovara princeza iz bajke Princeza i žabac.

Vodolija

Pripadnik vodenih znakova, Vodolija je uvek i u svakoj situaciji ljubazna. Nekada i previše. Osim toga, nepokolebljivi ste i fini prema svima, čak i miševima. Pogađate, vi ste Pepeljuga.

Ribe

Veliki ste sanjar i maštanje vam je omiljena aktivnost. Vi ste Mala Sirena, ali povedite računa, da vaše sanjarenje o ljudima i životu, ne ostane samo na tome. Idite za svojim snovima!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading