HOROSKOP ZA PETAK 29. JUL: Lavovi, očekuje vas uzbudljiva ljubavna avantura! Škorpije spremite se za nepredviđene probleme na poslu!

Autor:

Lifestyle

28.07.2022

23:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro, vreme je da malo pogledamo i u nebo... Planeta levo, planeta desno, konstelacija ovde, konstelacija onde. Toliko je toga što nam zvezde govore, međutim, da li znamo to i da protumačimo? Doduše, ako i ne znamo, nije strašno tu su astrolozi da nam pomognu i otkriju kako da delamo, da li da se danas malo više pazimo, ili da kroz život radosnim korakom gazimo!

HOROSKOP ZA PETAK 29. JUL: Lavovi, očekuje vas uzbudljiva ljubavna avantura! Škorpije spremite se za nepredviđene probleme na poslu!

Foto: republika, pixabay

Ribe, finansijska situacija nije onakva kakvu ste očekivali. Danas ćete improvizovati nova rešenja jer vam može nedostajati novca. Škorpije, nepredviđene okolnosti mogu biti uzrokovane od nekog problematičnog saradnika. Moraćete da raskinete saradnju.

Slobodni Lavovi prepuštaju se uživanju na putovanjima, gde ih čeka uzbudljiva ljubavna avantura. Ovnove će ljubavna avantura s osobom koju upoznaju na kraćem putovanju inspirisati vas na duže staze. Puni ste ljubavnog zanosa.

Bikovi treba da posete stomatologa.

Vaš kompletan horoskop pročitajte ovde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading