NOVČANI HOROSKOP: Škorpiju čekaju finansijske poteškoće, iznenadni troškovi za Ovna, pogledajte šta vas ČEKA!

Autor:

Lifestyle

05.07.2022

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo šta nedeljni novčani horoskop donosi vašem znaku

NOVČANI HOROSKOP: Škorpiju čekaju finansijske poteškoće, iznenadni troškovi za Ovna, pogledajte šta vas ČEKA!

Foto: shutterstock

Evri

U nedelji od 4. do 10. jula bićemo pod uticajem Merkura i Marsa koji će mnogima doneti dobre šanse, a nekima i poteškoće, naročito u finansijskom sektoru. Evo šta nedeljni novčani horoskop donosi vašem znaku.

Ovan

Tokom ove nedelje moći ćete da rešite svoje materijalne probleme. Šta god da se desi, ni nevolje niti neprijatelji neće vas slomiti. Snaga koju posedujete biće dovoljna za uspeh. Postoje šanse da ćete tokom narednih dana morati da potrošite novac na nešto važno i hitno, ali ne bojte se toga. Neće vam naneti veće gubitke.

Bik

Mnoge Bikove čeka finansijski preokret koji počinje 5. jula. Sada je vreme da štedite ne samo novac, već i svoje resurse, ponajviše vreme i svoj mir. Nije dobar trenutak da širite posao, ali zato možete da se usavršavate, proučavate tržište i konkurenciju. Ne očekuje vas neki zapaženiji uspeh, ali to ne znači da treba da prestanete da se trudite.

Republika

Foto: pixabay.com

Bik

Blizanci

Ova nedelja će biti vreme razvoja. Ne vredi vam da čekate da se stvari same dese, bolje je da prionete na posao. Obratite pažnju na zaboravljene projekte i sve poslove koje ste odložili. Univerzum vam daje šansu da ispravite stvari. Pratite znakove koje vam šalje. U suprotnom, u budućnosti vas mogu sačekati nagomilani poslovi i finansijske nevolje.

Rak

Rakovi ne bi trebalo da rizikuju ove nedelje. Situacija u finansijskom sektoru je izuzetno nestabilna, tako da je bolje da napravite pauzu i ne pokušavate ono što trenutno ne ide. U suprotnom, situacija može potpuno da izmakne kontroli. Astrolozi vam savetuju da ovo vreme iskoristite da radite na sebi, usavršavate se, naučite neku novu veštinu koja će vam biti korisna u budućnosti.

Republika

Foto: pixabay.com

Rak

Lav

U energetskom smislu, ova nedelja će biti nastavak prethodne. I dalje su moguće greške usled uticaja retrogradnog Neptuna. Ne očekuju vas značajnije pozitivne promene, ali biće i produktivnih i napornih dana. Pokušajte da se oslobodite negativnih stavova koji vas sprečavaju da postignete ono što želite.

Devica

Retrogradni Neptun će vas podsticati da rešavate probleme iz prošlosti. To ne uključuje novčane poteškoće koje se mogu javiti. Da ne biste pogoršali situaciju, pokušajte da pronađete ravnotežu između prihoda i rashoda, analizirajte na šta sve trošite novac. Možda nije problem u troškovima, već vam treba promena posla i veći prihodi.

Vaga

Astrolozi vam savetuju da pametnije trošite novac, pažljivije planirate svoj budžet i kontrolišete troškove. To je neophodno kako biste održali finansijsku stabilnost. Mars će preći u znak Bika, što će izazvati unutrašnje probleme i nesigurnost. To sve vam može izazvati stres, stoga povedite računa o svom metalnom zdravlju. Radite na oslobađanju od negativnih misli i anksioznosti.

Republika

Foto: pixabay.com

Vaga

Škorpija

Tokom ovog perioda biće vam teže da se koncentrišete na posao i na rešavanje finansijskih poteškoća jer će vas ometati lični problemi. Potražite savet od osoba od poverenja, one će znati u kom pravcu da vas upute. Umesto u posao ili nekretnine, ove nedelje ulažite u sebe i svoje dobro raspoloženje. To je od ključnog značaja za produktivnost i osećaj zadovoljstva.

Strelac

Nedelja će početi povoljnom finansijskom situacijom, ali u utorak već postoji opasnost da se jave problemi. Pripazite na potrošnju. Tekuće poslove obavljajte polako i sigurno, bez žurbe. Tendencija da se završi pre vremena može biti veoma skupa, jer će svaka greška dovesti do gubitka novca.

Jarac

Ove nedelje imaćete veliku sreću u poslovnoj komunikaciji. Možete pokušati da sklopite važan dogovor, da pronađete novi posao, a postoji i šansa da dobijete povišicu. Vama je u svemu potrebna kreativnost, pa tako i u poslu. Ako uspete da spojite ta dva, to će vam pomoći da povećate svoju radnu efikasnost.

Vodolija

Da biste povećali svoje šanse u finansijskom sektoru, pokušajte da radite na svom samopouzdanju. Morate da verujete u sebe i u pozitivan ishod. Sa negativnim stavom nećete daleko stići. Čuvajte se ishitrenih odluka, time samo rizikujete da prizovete više problema nego finansijski rast. Ako planirate ulaganja, astrolozi savetuju da bude usmereno na životni prostor.

Ribe

Da bi novac ušao u vaš život, potrebno je da se otarasite svega suvišnog, na prvom mestu sumnji. Na drugom mestu je sve staro, zaostalo, opterećujuće i negativno. Bolje je da još ne započinjete nove poslove, jer će vam to doneti više briga nego koristi. Ali zato možete da posvetite starim, nedovršenim projektima. Oni sada imaju potencijal da vam donesu više novca.

(Republika/Alo)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading