Na njih uvek možete da se oslonite, ali oni nikad neće tražiti pomoć! Ova tri znaka zodijaka smatraju da svoje probleme treba da rešavaju sami!

Autor:

Lifestyle

22.06.2022

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Realnost je takva da je svakome potrebna pomoć s vremena na vreme.

Na njih uvek možete da se oslonite, ali oni nikad neće tražiti pomoć! Ova tri znaka zodijaka smatraju da svoje probleme treba da rešavaju sami!

Foto: pexels.com

Svi znamo barem jednu osobu koja se sama bori sa svim životnim nedaćama i naizgled joj nije potrebna pomoć da bi izašla na kraj sa nezgodnim stvarima koje joj sudbina servira. Međutim, realnost je takva da je svakome potrebna pomoć s vremena na vreme.

Ovi horoskopski znaci izbegavaju da se obrate bilo kome u potrazi za podrškom, ne zato što žele da izigravaju žrtve, već zato što se plaše da će ih to učiniti ranjivim.

Pričitajte koji horoskopski znaci su u pitanju, pa im u budućnosti pomozite i kada vam to ne traže.

DEVICA

Kada ste u nevolji, na prijatelja Devicu uvek možete da računate. Ako imate ljubavnih problema, slušaće vas do 2 sata posle ponoći kako o tome pričate. Tražite novi stan? Doći će do vas već naredni dan i doneti spisak najpovoljnijih. Kada vam nešto zatreba Devica će pomeriti planinu ako treba da vam se nađe pri ruci, ali kada je njoj potrebna pomoć, zavlada opšti muk. Zato bi trebalo da obratite pažnju na ponašanje prijatelja u znaku Device i da pri prvim znacima njegove patnje pitate koja je vaša uloga u svemu tome i date joj do znanja da nije sama, piše zenskimagazin.rs.

VODOLIJA

Republika

Foto: shutterstock

Problemi, Ilustracija

 

Niko nije toliko uravnotežen kao jedna Vodolija. Kad god može, Vodolija stoji sa strane i posmatra stvari, umesto da se meša i učestvuje u drami. Od jedne Vodolije ćete uvek dobiti koristan savet, podršku i pomoć, ali ona smatra da bi sve uvek trebalo da reši sama. Kada imaju neki problem, Vodolije se povlače pred svetom i u samoći traže rešenje. Iako deluje kao da znaju šta rade, Vodolije su izgubljene u toj svojoj preteranoj brizi i potreban im je makar neko da ih sasluša.

RIBE

Ribe su vrlo emocionalne i intuitivne i samim tim probleme drugih ljudi koji im znače prihvataju kao svoje. Ribe će vam dozvoljavati da njihovu dobrotu koristite do maksimuma, iznova i iznova. Svaki put će potrčati da vas uhvate i pre nego što ste spotaknete. Ali kada njima zagusti, Ribe poput pravih riba zaćute. Nikad vam jedna Riba neće reći da je u problemu čak i ako se na njoj jasno vidi da pati. Zato ako primetite da nešto nije u redu, zastanite i okrenite ih u pravcu u kom bi trebalo da plivaju, sa vama rame uz rame.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading