Njihova prijateljstva se po pravilu završavaju "ratom"! Ove horoskopske znake obično spaja dobar smisao za humor, ali to je sve što im je zajedničko!

Autor:

Lifestyle

15.06.2022

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čak i ako počnu obećavajuće – neka prijateljstva jednostavno nisu predodređena da večno traju.

Njihova prijateljstva se po pravilu završavaju "ratom"! Ove horoskopske znake obično spaja dobar smisao za humor, ali to je sve što im je zajedničko!

Foto: pixabay.com

Posebno ako su u njih uključeni rođeni u određenim horoskopskim znakovima. Pre ili kasnije doći će do burne svađe – a to se često ne završi dobro… Na prvu se dobro slažu, imaju jednako dobar smisao za humor i naizgled je sve OK. Nažalost, to je sve što imaju zajedničko – vrlo brzo njihovo prijateljstvo postane burno i puno prepucavanja.

Nekima očito zvezde nisu naklonjene – ovi znakovi retko su dugotrajni najbolji prijatelji…

Vodolija i Lav

Oba znaka vole vrlo blizak odnos s ljudima oko sebe, ali na sasvim drugačije načine. Vodolijama su važnije duboke veze i razgovori. A Lavovi vole da im se drugi dive i da su u centru pažnje. Jako paze s kim se druže. Vodolije brzo počne živcirati hvalisava priroda Lavova – a Lavovi to osete i brzo postanu hladni. 

 

Rak i Vaga 

Republika

Foto: pixabay.com

Borba, Ilustracija

 

Ovo nije dobra kombinacija za prijateljstvo! Rakovi su ekstremno osetljivi ljudi, a Vage potpuno suprotno od toga. Često govore sve i svašta i ne primećuju koliko mogu povrediti Raka svojim nepromišljenim rečima. 

 

Bik i Jarac

Oba znaka su vrlo tvrdoglava. Ni jedan ne želi popustiti. A to u međusobnom prijateljstvu može brzo postati problem. U jednom trenutku će se sve svesti na ljutite diskusije iz kojih neće doći do kompromisa. 

Strelac i Devica

Strelac brzo počne osećati da ga guši uredna i savršeno isplanirana Devica. S druge strane, Devica poludi kad Strelac spontano promeni planove. Neizbežno će doći do sukoba različitih karaktera… 

(Republika/ miss7.24sata.hr)
 

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading