Njima je uvek partner za sve kriv! Ovo su najveći emocionalni manipulatori ZODIJAKA!

Autor:

Lifestyle

27.06.2022

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrolozi kažu da osobe rođene u ovim horoskopskim znacima krive svoje partnere za sve svoje neuspehe.

Njima je uvek partner za sve kriv! Ovo su najveći emocionalni manipulatori ZODIJAKA!

Foto: www.pexels.com

U pitanju su ova tri horoskopska znaka:

Ovan

Kao partneri, Ovnovi ponekad imaju problema da budu istinski zaljubljeni u svog supružnika jer se bore sami sa sobom. Muče se s prihvatanjem i voljenjem sebe. To je jedan od razloga zašto pronalaze greške u svom partneru i skloni su za male stvari koje idu po zlu okrivljave partnera. To može dugoročno da uništi brak.

Bik

Iako je Bik obično vrlo pošten, teško im je da prihvate neuspeh pa često prebacuju krivicu sa sebe. Kako bi se osećali manje krivim, sve svaljuju na svog partnera - to je vrsta emocionalne manipulacije i može da muči supružnika.

Vodolija

Neke Vodolije su narcisi, skloni su da okrivljuju sve ljude oko sebe umesto da prihvate ličnu ruku kao ključni razlog neuspeha. U takvim slučajevima njihov supružnik postaje kolateralna šteta jer se slučajno našao u blizini kao pojedinac koji pruža podršku, a koju Vodolije mogu lako negativno da iskoriste kad stvari krenu po zlu.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading