DA SE SMRZNEŠ: Kod ovih znakova horoskopa, "leptirići" u stomaku su vaš SAN - EMOCIJE STOP!

Autor:

Lifestyle

20.05.2022

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Horoskop znak kom pripadate može mnogo da kaže o vašem karakteru, izgledu, vrlinama i manama

DA SE SMRZNEŠ: Kod ovih znakova horoskopa, "leptirići" u stomaku su vaš SAN - EMOCIJE STOP!

Foto: Shuttestock

Određeni horoskopski znaci uvereni su u to da su nezamenljivi. Međutim, to može biti njihov obrambeni mehanizam, možda samo ne znaju kako da na pravi način iskažu svoje emocije.

Mada, nije uvek ni to slučaj, jer postoje i oni koji se preterano ne interesuju za druge, niti su sposobni da do kraja zavole nekog. Ukoliko budete insistirali da sa njima podelite najnežnija osećanja, postaće nervozni i zatvoriće se još više.

Pred vama će biti "zid" u koji udarate svakom sledećom rečenicom.

1. Rak

Možda se pitate kako se na Rakove može gledati kao na hladne osobe jer su oni poznati po svojoj ljubavi i osećanjima. Ali njihove emocije mogu da budu veoma hladne. Ako ih je neko povredio ili na neki način izdao, mogu postati hladni poput leda i postaraće se da osoba koja ih je povredila zažali zbog svog postupka.

Foto: pixabay.com

Jarac

2. Jarac

Smatraju da njihova reč treba da bude poslednja i da svaku njihovu misao treba bespogovorno saslušati. Kad su na vrhu, sposobni da postanu tirani. Ono što se skriva iza hladne spoljašnosti je nesigurnost, strah od samog sebe, strah od drugih, strah od neuspeha, strah od emocija.

Tačnije, boje se svega.

3. Vodolija

Vodolije ne žele da troše svoje dragoceno vreme i razmišljanje na osobu koja ima određeni emocionali problem. Oni su poslednje osobe kod kojih bi trebalo ići ukoliko vam je potrebno rame za plakanje. Saslušaće vas, ali veoma brzo priču okrenuti na svoju vodenicu.

4. Devica

Postoje trenuci kada Devica zaista veruje da je najpametnija osoba u sobi i da svi ostali nisu ni upola briljantni kao ona. Budući da su veoma koncentrisane na ono što im se događa u glavi, ponekad mogu da zanemare ono što im se događa u srcu, pa zbog toga mogu da budu hladni i bezosećajni. 

Foto: pixabay.com

Devica

5. Blizanci

Blizanci su veoma nepredvidivi - u jednom trenutku su topli i nežni, u drugom su hladni i neprijateljski nastrojeni. Jedina stvar na koju možete računati je da nikada nisu potpuno ravnodušni. Ako ste povredili Blizanca ili nekoga koga vole, nećete moći da se sakrijete od njihovog ledenog pogleda.

Neće ih zanimati ni ako imate dobar izgovor za ono što ste učinili. Blizanci će potpuno zanemariti vaša osećanja i napustiti vaše društvo kada pokušate da razgovarate sa njima posle peha koji ste napravili.

(Republika/Telegraf)

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading