ŽIVA VATRA! Sa ovim znakovima Strelac lomi krevete

Autor:

Lifestyle

09.05.2022

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je reč o spavaćoj sobi i aktivnostima u njoj, Strelac je i više nego spreman da isprobava nove stvari. Kao nemirni putnik Zodijaka, Strelac uvek čezne za istraživanjem novih mesta, upoznavanjem novih ljudi i uživanju u osećaju slobode. Ljubavne veze nisu naročit prioritet u životu jednog Strelca. Međutim to ne znači da njihov seksualni život pati.

ŽIVA VATRA! Sa ovim znakovima Strelac lomi krevete

Foto: pixabay.com

Strelac, horoskopski znak

Strelac vrlo lako pronalazi osobu sa kojom može da se poveže i stvori magiju u krevetu. A koji su to znaci sa kojima se Strelac na polju seksa najbolje slaže, otkrivamo vam u redovima koji slede.

BLIZANCI

Kao znak kojim vlada Merkur, Blizanac preferira partnere koji su otvoreni u pogledu onoga što žele u krevetu. Strelac je onaj koji nema nikakvih "dlaka na jeziku" kada treba da navede šta je to što ga uzbuđuje. Oba znaka su spremna da pokušaju makar jednom u životu nešto novo, uzbudljivo i nesvakidašnje. Plamen romantike čini se večno će goreti između ova dva znaka, budući da tako dobro prate korak jedno drugom.

Republika

Foto: pixabay.com

Blizanci

LAV

Kada Strelac prvi put sretne Lava posmatraće ga kao svoj ultimativni ulov. Baš poput Strelca, i Lav je ambiciozan, smeo, strastven i obožava da se dobro zabavlja. Ova dva znaka vole život, sve što on donosi i znaju da uživaju u njemu. Već na početku veze oni će se ponašati kao da su godinama zajedno i delovaće vrlo sinhronizovano. Igračke u krevetu i malo vezivanja, zašto da ne kada su Lav i Strelac u priči.

VODOLIJA

Iako su dva potpuno različita sveta Vodolija i Strelac imaju dosta toga zajedničkog. Oboje su vrlo inteligentni, nezavisni i igraju prema svojim pravilima. Vodoliju će privući živahna energija jednog Strelca i rado će ostati budan cele noći slušajući ga kako priča pun uzbuđenja o svojim avanturama. Ova dva znaka dele i iskrenu crtu, zbog čega njihova veza ima velike izglede da uspe u svetu koji sve više poseže za lažima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading