Kada su bez "AKCIJE", totalno "OTKAČE"! Rođeni u ovim horoskopskim znakovima teško podnose APSTINENCIJU!

Autor:

Lifestyle

16.03.2022

06:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uskraćivanje intimnih odnosa ove horoskopske znake dovodi do ludila.

Kada su bez "AKCIJE", totalno "OTKAČE"! Rođeni u ovim horoskopskim znakovima teško podnose APSTINENCIJU!

Foto: pixabay.com

Kada su bez "akcije", ovi horoskopski znaci znaju potpuno da "otkače".

Ovan

Ovnovi važe za prave zavisnike od intimnih odnosa. Puni su erotskog naboja, koji najčešće ne umeju da kontrolišu, pa tokom apstinencije postaju goropadni i živčani.

Iako pokušava da se umiri raznim magazinima i filmovima, to mu ne polazi za rukom, pa čim stekne uslove, kreće u "napad" na partnerku. Tada nema romantike, već joj jasno stavlja do znanja da od nje želi samo fizički kontakt.

Blizanci

Blizanci su radoznali, često menjaju partnerke, a kada apstiniraju, to im se manifestuje potpunom dezorijentacijom kada su svakodnevne obaveze u pitanju. Kako bi prekinuli apstinenciju, spremni su na sve, pa i da obećavaju partnerki stabilnu vezu i veliku ljubav, ipak, kad dobiju ono što žele, često nestaju iz njenog života.

Republika

Foto: pixabay.com

Ljubav, Ilustracija

 

Rak

Rakovi nemaju želju za pukim zadovoljavanjem telesnih potreba, već traže odgovarajuću osobu za to. Međutim, dugo nezadovoljstvo rezultiraće razočaranjem, depresijom i povlačenjem u sebe, piše Informer.

Škorpija

Škorpije su poznate kao neko kome intimnih odnosa nikad nije dovoljno. Uvek su spremni za akciju i zadovoljavanje nagona. Ako ima tu nesreću da upadne u apstinenciju, postaje dodatno opsednut odnosom, nametljiv, a neretko i nasilan. Neće odustati dok mu se partnerka ne preda.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading