IMAJU IZRAŽENU INTUICIJU: Ova tri znaka Zodijaka mogu da vas "pročitaju" bez većih problema

Autor:

Lifestyle

12.03.2022

06:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Mnogim ljudima se često događa da osete nešto što ne mogu da objasne, osećaj koji ne znaju da imenuju, pa mu i ne pridaju veliki značaj.

IMAJU IZRAŽENU INTUICIJU: Ova tri znaka Zodijaka mogu da vas "pročitaju" bez većih problema

Foto: pixabay.com

Ono što je važno kada je intuicija u pitanju jeste da li osoba koja ima intuiciju prati unutrašnji osećaj, shvata ga i koristi na pravi način. Prema astrologiji, intuicija je nešto što nam pomaže da donesemo pravu odluku, međutim ne znaju svi da je iskoriste na pravi način.

Ipak, prema rasporedu zvezda, tri znaka se u tome izdvajaju. Za njih se kaže da ljude čitaju kao otvorenu knjigu i da nema situacije ili događaja koje oni neće prozreti ili predosetiti.

Ribe

Ribe često sanjaju stvari koje se kasnije obistine ili im ukažu na neki važan događaj, pa one najlakše prepoznaju te znake. Mnogo ljudi rođenih u ovom znaku su duhovnici ili su okrenuti duhovnom životu. Njima je unutrašnji mir veoma važan i ako ga ne nađu, često se odaju porocima i tako beže od loše stvarnosti.

Ipak, ako se dovoljno posvete sebi i neguju taj osećaj koji ih vodi, mogu ga koristiti u svim prilikama. Njihov moto je "ja osećam" i oni se uglavnom njime i rukovode, što je zapravo intuicija.

Škorpije 

Škorpije imaju sposobnost da iz pogleda pročitaju šta neko misli. One imaju istančan osećaj za sve i duboko proživljavaju svaki događaj, pa su iz toga razloga sposobne da predosete šta će uslediti. Ovaj znak tačno oseća vibracije koje dolaze bilo od osobe ili kroz neki događaj. Uvek predosećaju, samo što pojedini ignorišu ili ne umeju da prepoznaju te "poruke", a moguće je i da se svesno prepuštaju riziku. Što i nije čudno, budući da ovaj znak voli opasnost i uzbuđenje, pa baš iz tih razloga njegovi pripadnici neće uvek poslušati čak ni sebe i sopstvenu intuiciju, jer su uvek željni akcije. To je posebno izraženo u njihovim ljubavnim odnosima, piše Kolektiv.me.

Strelac

Strelac je znak koji se takođe može okarakterisati kao izrazito produhovljen, samo je pitanje da li radi na sebi i kom tipu ovog znaka pripada. Ukoliko su postigli unutrašnji sklad, oni mogu ozbiljno da porade na svojoj intuiciji i da je prate, što ih može zaštititi u nezgodnim situacijama. Ovaj znak ima ogromne kapacitete, ali ih, nažalost, ne koriste svi pripadnici istog. Strelčevi imaju sreću da im intuicija nepogrešivo ukazuje na opasnosti, ali i dobre prilike, međutim, neće uspeti da protumače skoro ništa, ukoliko kod sebe nisu razvili osećaj unutrašnjeg zadovoljstva.

Komentari (0)

Loading