ISTINA O LJUBAVI ŠKORPIJE I STRELCA: Najbolje se razumeju u KREVETU, ovaj spoj je "UBITAČAN"! Detaljna analiza karakteristika

Autor:

Lifestyle

13.01.2022

06:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako govorimo o tome kakva su kombinacija sto se ljubavi tiče, onda na samom početku moramo reći da ovo može biti zanimljiv spoj.

ISTINA O LJUBAVI ŠKORPIJE I STRELCA: Najbolje se razumeju u KREVETU, ovaj spoj je "UBITAČAN"! Detaljna analiza karakteristika

Foto: Photo by cottonbro from Pexels

I škorpija i strelac su neko ko se inače smatra iskrenim osobama i nekome ko ima dušu i ko će rado svima pomoći,ali njihovi su karakteri potpuno različiti. Iako se oba znaka smatraju iskrenim ljudima, škorpija je nekio ko ume da bude nagao i ko uvek kaže šta misli i šta joj je na duši što znači da joj je nekad jezik brži od pameti dok iako je iskren i iako ne voli laž, strelac ume dobro da razmisli o svemu pre nego nešto uradi i kaže.

Strelac je osoba čije je srce jako teško osvojti ali kada dođe do toga onda on postaje lični anđeo čuvar te osobe što škorpiji veoma znači jer joj je ljubav itekako važna i njoj sama činjenica da kraj sebe ima osobu koja će joj uvek biti tu znači više od svega. 

Republika

Foto: pixabay.com

 

Oboje vole putovanja, ali su i veoma snalažljivi i posao im je na prvom mestu. Ovde dolazimo odmah do problema, jer strelac ume da bude "lenj" kada je posao u pitanju, pa se parovima nikako ne savetuje da u ovim znakovima spajaju poslovno i privatno.

Kako je škorpija zlopamtilo i "kontrol" frik, opuštenom strelcu to može izrazito da smeta, jer on svoju slobodu, nadmetanje, kao i savetovanje ne dopušta nikome. Zbog toga, škorpija ne sme da mu dira ego.

Škorpija je neko ko je tvdoglav i ko itekako ume da se zainati i da čak i pati ali da neće preko svog ponosa i svojih principa dok je to ono što strelac jako mrzi zato što on smatra da u ljubavi ne trebaju postojati prepreke. Da bi ova ljubavna veza opstala oba znaka moraju da razmišljaju o svojim rečima ali i o svojim postupcima kao i da prihvat mane onog drugog što nekad nije nimalo lako.

Republika

Foto: pixabay.com

 

Ono što škorpija zamera osobi rođenoj u znaku strelca je to što je on nekako usporen. Prosto je osoba koju treba često gurati i terati da nešto uradi, on jeste jako sposoban ali smatra da neke stvari mogu da čekaju i prosto ima strpljenja za razliku od škorpije koja bi sve sad i odmah.

Škorpiji ljubavi i pažnje nikad nije dosta dok je strelac uvek neko ko želi da postigne mnogo toga i ko veoma često ali zaista nenamerno zapostavi voljenu osobu što ne znači da je ne voli jer zaista za ljubav obično čini sve.

Na početku njihove veze može doći do nesuglasica, jer škorpija je prilično "zatvorena", za razliku od strelca koji to teško može razumeti. Često se dešava da se strelac (ON) prvi zaljubi, ali da nema dovoljno strpljenja za škorpiju. Ukoliko je situacija obrnuta, može biti još gore.

Budući da su oba znaka neko ko je pre svega dobar čovek i ko drži do porodice moramo reći da bi brak ova dva znaka bio itekako dobar i snažan, jer oboje vole decu ali isto tako  i odnos u kome se mnogo toga  menja i u kome nikad nije dosadno, a strast ih drži do duboke starosti.

Ono što im je zajedničko je to što su oboje verni što samim tim znači da ne postoji ni najmanja šansa da neko bude prevaren jer kada dođe do toga da požele nekog drugog oboje to otvoreno kažu.

Moramo da kažemo da su retke situacije kada ovaj par može da opstane u ljubavi, jer se jednostavno ne razumeju na početku. Ipak, ukoliko reše nesuglasice i dođe do braka, u velikoj većini traju iskreno do smrti. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading