SPREMITE SE ZA RETROGRADNI MERKUR, PONOVO STIŽE! Veliki mesečni horoskop za januar, evo koga čekaju gubici, a KO ĆE PROFITIRATI!

Autor: Republika

Lifestyle

02.01.2022

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saznajte šta vam poručuju zvezde u januaru mesecu.

SPREMITE SE ZA RETROGRADNI MERKUR, PONOVO STIŽE! Veliki mesečni horoskop za januar, evo koga čekaju gubici, a KO ĆE PROFITIRATI!

Foto: pixabay.com/fotomontaža/E.D.

Ilustracija

OVAN - Vraćaju se stare ljubavi 

Posao - Mars u Strelcu ukazuje na to da vas na drži mesto, pa imate potrebu da otputujete što pre. Retrogradna Venera donosi vam komplikacije u vezi sa finansijama, pa nije dobar momenat za ulaganje do 29. januara. Retrogradni Merkur od sredine meseca donosi vam usporavanje pregovora. Nije povoljan mesec za važne odluke ili podizanje kredita.

Ljubav - Retrogradna Venera do 29. januara donosi vam emotivnu nestabilnost. Stara ljubav se vraća u vaš život iako niste bili spremni za to. Razmišljaćete o pomirenju. U mesecu januaru ćete spoznati ko su vam pravi prijatelji.

Zdravlje - Lošije u drugom delu januara.

Republika

Foto: pixabay.com

 

BIK - Oprezno sa novcem 

Posao - Retrogradna Venera i Merkur usporiće vaše poslovne i finansijske planove u januaru 2022. godine. Ovo je upozorenje da ne donosite važne odluke. Sve što je vezano za novac, treba da sprovodite u delo do sredine meseca jer će nakon tog perioda pare verovatno krenuti da kasne. Poslovni pregovori u vezi sa novcem moraće da sačekaju februar mesec.

Ljubav - Januar je dobar ukoliko planirate da otputujete sa voljenom osobom. To ne mora da bude daleka destinacija nego recimo negde u Srbiji. Imaćete magičan susret koji može da vam promeni sudbinu. Iako je Venera retrogradna, planete ukazuju na to da će jedan važan susret da promeni mnogo toga u vašem životu.

Zdravlje - Osetljivo.

Republika

Foto: pixabay.com

 

BLIZANCI - Bračne trzavice na pomolu

Posao - Merkur u Vodoliji donosi vam dobru saradnju sa inostranstvom, ali i period za putovanja. Sve što vam je važno, treba da završavate do sredine meseca, jer će iza toga Merkur krenuti retrogradno, pa ćete imati komplikacije. Druga polovina januara ukazuje na to da treba da budete oprezni sa finansijama, računima i kreditima. Mars vam donosi kritike na račun sopstvenog rada.

Ljubav - Mars u Strelcu donosi vam rasprave u braku i partnerskim odnosima. Vi ćete tokom sredine januara biti emotivno nestabilni i neracionalni. Nije vreme za razgovore o problemima, jer ništa  nećete popraviti. Svaki partnerov pokušaj da vas razume biće pogrešno protumačen.

Zdravlje - Problemi sa cirkulacijom i plućima.

Republika

Foto: pixabay.com

 

RAK - Idealno vreme za putovanja i usavršavanje

Posao - Mars u Strelcu vam neće dati predaha ni početkom Nove godine. Period će biti dinamičan i sigurno je da ćete morati da se dokazujete. Jupiter u desetom polju u 2022. godini treba da iskoristite za usavršavanje, putovanja ili diplomiranje. To je dobar period za proiširivanje sopstvenog pogleda na svet i upoznavanje drugih kultura.

Ljubav - Imate nekoga kome je pažnja u ovom periodu preko potrebna. Retrogradna Venera doneće i vama povratak stare ljubavi. Treba da budete oprezni kome otvarate svoje srce. Prijaju vam jarčevi, ali su znatno više rezervisani nego što biste želeli.

Zdravlje - Lošije.

Republika

Foto: pixabay.com

 

LAV - Oprezno s finansijama, vraća se prošlost

Posao - Retrogradna Venera i kasnije Merkur od 15. januara donose vam usporavanje planova. Finansijska situacija će biti lošija tokom druge polovine januara. Pregovori će biti otežani tokom čitavog januara, tako da treba da se naoružate strpljenjem. Imaćete puno obaveza, ali malo prilika za napredovanje. Sačekajte februar.

Ljubav - Saturn menja vaše posmatranje o ljubavi. Imaćete podršku od nekoga ko je stabilniji od vas u ovom periodu, a to vam je potrebno. Jedna mlađa osoba će pokušati da se vrati u vaš život u drugoj polovini januara. Očekujte pozive iz prošlosti.

Zdravlje - Slabije.

Republika

Foto: pixabay.com

 

DEVICA - Proširenje porodice na vidiku 

Posao - Retrogradna Venera donosi vam finansijske komplikacije tokom januara. Nije dobar momenat za bilo kakva ulaganja. Kada i vaš Merkur krene retrogradno od 15. januara, to je alarm da ne donosite važne odluke! Iako će vam sve delovati konfuzno sa starim problemima, to ne znači da treba da menjate bilo šta tokom januara.

Ljubav - Jupiter je ušao u Ribe i doneo novu eru u odnosima sa partnerom. Ovo je mesec kada će vam u ljubavi biti bolje nego na poslu. Možete da radite na proširenju porodice ili započinjanju zajedničkog života.

Zdravlje - Lošije.

Republika

Foto: pixabay.com

 

VAGA - Neočekivani uspeh na poslu 

Posao - Retrogradna Venera ukazuje da u Novu 2022. godinu ulazite zbunjeni. Ništa vam nije po volji i najradije biste prespavali mnoge dane. Jupiter u Ribama donosi vam ipak pozitivan preokret na poslu, tako da ćete se iznenaditi što ćete u narednoj godini na lak način ostvariti ciljeve na poslu. Nije dobar peirod za pokretanje samostalnog biznisa.

Ljubav -  Imaćete probleme u komunikaciji sa voljenom osobom. Zbog pogrešnih reči će često dolaziti do nerazumevanja. Nije povoljno da prebacujete partneru zbog sopstvenih grešaka.

Zdravlje - Problemi sa kostima.

Republika

Foto: pixabay.com

 

ŠKORPIJA - Prilika za više novca

Posao - Prva polovina januara će vam biti dinamična, a novac će vam biti prioritet. Neće biti predaha ni u Novoj godini i imaćete priliku da zaradite veći novac. Iza 20. januara stiže bolji period za pregovore, pa će vam sve biti jasnije. Imate potrebu da uložite novac i biznis, a to ne ide tako lako.

Ljubav - Jupiter u Ribama donosi vam novu šansu za ljubav. Generalno 2022. godina donosi vam emotivni preokret, pa ćete se možda i zaljubiti. Javiće vam se stara ljubav, ali je bolje sa se oslonite na jednu Ribu. Nije dobro da se vraćate na staro u januaru, jer biste u februaru već mogli da se pokajete.

Zdravlje - Dobro.

Republika

Foto: pixabay.com

 

STRELAC - Povratak na staro 

Posao - Mars u vašem znaku nije vam dao da odmarate ni za praznike. Planete u drugom polju popravile su vašu finansijsku situaciju. Poslovna situacija će biti nestabilna do 29. januara, pa na poslu ne treba da očekujete veće promene tokom predstojećeg meseca. Ipak, taj tempo će da se uspori iza 20. januara, ali će vam finansije i dalje biti prioritet.

Ljubav - U januaru možete da očekujete komunikaciju sa nekim koga niste preboleli u prošlosti. Tako da ne treba da očekujete pojavljivanje nove ljubavi, nego će neko ko vam je bio bitan u prošlosti da se pojavi od sredine januara.

Zdravlje - Slabije.

Republika

Foto: pixabay.com

 

JARAC - Pravo vreme za zaljubljivanje

Posao - Ovo je vaš period iako je Venera retrogradna, pa ste emotivno zbunjeni. Poslovna situacija će biti nestabilna od sredine meseca, pa očekujte da obećanja za novac neće biti ostvarena. Druga polovina meseca je period kada treba da se naoružate strpljenjem.

Ljubav - U Novu godinu ušli ste emotivno ispunjeni iako je Venera retrogradna, pa se često prisećate prošlosti. Ovo je prilika da se zaljubite kao nikada pre. Neko je uspeo da otopi vaše srce, pa ste postali romantični i emotivniji nego ikada. Januar vam donosi prijatna iznenađenja u ljubavi.

Zdravlje - Dobro.

Republika

Foto: pixabay.com

 

VODOLIJA - Poboljšanje od drugog dela meseca 

Posao - Iako vam početak januara neće delovati obećavajuće, drugi deo meseca donosi povratak samopouzdanja i dinamičan period. Problem je što nemate poverenja u ljude oko sebe i to je u redu, ali možete da očekujete poboljšanje finansijske situacije. Jupiter u Ribama vam donosi više novca, a inicijativu na poslu treba da ulažete od 20. januara.

Ljubav - Sada sve deluje sumnjivo i bez smisla, ali vam januar donosi i odgovore. Imate utisak da partner nešto krije od vas i to će uneti nemir u vašem odnsu. Drugi deo januara je bolji i očekujte poboljšanje. Od sredine meseca očekujte povratak stare ljubavi.

Zdravlje - Psihološki problemi.

Republika

Foto: pixabay.com

 

RIBE - Ne plašite se da ostvarite snove, smeši se i brak 

Posao - Jupiter u vašem znaku donosi vam "poklone" koje ste čekali 12 godina. Ovo je kompletna tranformacija u pozitivnom smislu koja će vam doneti nove poslovne i privatne prilike. Januar mesec nagoveštava već napredak i lakoću završavanja obaveza. Iako ste zbog Marsa u Strelcu pod pritisakom na poslu, to će da se završi do 20. januara. Nemojte da se plašite da ostvarite snove koje ste godinama sanjali.

Ljubav - Jupiter u vašem znaku će uticati da postanete veoma privlačni za osobe suprotnog pola. Nije isključeno da ćete se zaljubiti kako niste godinama. Ukoliko imate stalnog partnera, od sredine januara sledi konfuzan period kada će na snagu stupiti manjak razumevanja. Ali sa druge strane, lako možete da stanete na "ludi kamen" tokom 2022. godine.

Zdravlje - Odlično.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading